Recomandări de evenimente pentru a petrece ultima zi din iulie 2016

1
Foto: huffingtonpost.ca

Duminică este ultima zi din iulie 2016. Este zi de odihnă, zi în care ai putea să faci aproape orice. Pentru a-ți condimenta ziua ți-am pregătit o listă de evenimente la care ai putea să mergi.

# Târgul de vară a mămicilor din Orhei la ora 9:00 la „Popasul Călătorilor”

La târgul de vara ve-ți găsi nu doar îmbrăcăminte, cât şi încălţăminte, accesorii, genţi, cărţi şi tot felul de obiecte şi nu numai atât pentru femei, copii, cât și pentru bărbați.
Majoritatea lucrurilor sunt noi, multe fiind nepurtate sau îmbrăcate o dată. Fetele care renunţă la „bijuteriile” din şifonierul lor, o fac pentru că sunt atât de pasionate de modă încât vor să îşi reînoiască constant garderoba. Astfel, vând haine aproape noi la preţuri de nimic. În loc să aştepţi mereu reducerile din mall-uri mai bine bifezi un târg de fashion second-hand, unde îţi poţi cumpăra un outfit din cap până în picioare cu mai puţin decât ai da pe un pulover din comerţ. Mai multe poți să citești pe Facebook despre eveniment.

# Vintage Bazaar la Molovita la ora 10:00

Vintage Bazaar vă invită să petreceți iarași o duminică frumoasă alături de ei!!! În cadrul târgului vor fi expuse hăinuțe atât doamne, cât și pentru copii.
Vă este garantat faptul că vă veți condimenta garderoba cu noi ţinute şi accesorii asortate, gata să facă faţă oricărei provocări, mai cu seama acum, în toiul verii.
Rochiţe de vară, fustițe, bluzițe toate în culori vii, multă dantelă şi pălării, bijuterii şi eşarfe elegante, cei mai cool pantofi şi cele mai funky genţi, lucruşoare făcute de mânuţe iscusite, adică micile comori scoase la lumină din „dulapurile” virtuale ale unora dintre cele mai hip & chic vintage hunter-ite din Chişinău şi din ţară vă aşteaptă să le descoperiţi la Vintage Bazaar. Intrarea este liberă. Mai multe informații citește pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Închiderea stagiunii „Licurici-71” la ora 11:00 la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici”

Dragi prieteni ai teatrului, sunteți invitați la închiderea stagiunii „Licurici-71”, la spectacolul „Sarea în bucate”,
dupa motivele basmului omonim de Petre Ispirescu.  Regia îi aparține lui Valentin Dobrescu, scenografia – Angela Josan, muzica – Ilie Văluţă. Categoria de vârstă este de mai sus de cinci ani. Durata e de 45 minute.
Costul unui bilet: Copii – 35 lei, Maturi – 35 lei
Informaţii adăugătoare la telefonul: Casa bilete: 022 24 51 66, sau citește pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Rucsac pentru TINE la ora 12:00 la Tucano Coffe Moldova

Absolvenții școlii de vara „Orientarea profesională” inițiază proiectul social „Rucsac pentru TINE”. Proiectul are ca scop colectarea resurselor financiare, alimentelor greu perisabile, îmbrăcămintei, jucăriilor și rechizitelor școlare provenite din donații/sponsorizări pentru 6 copii din familii social-vulnerabile din s. Dănceni, r. Ialoveni. Astfel se face apel către toate persoanele care doresc să ofere micuților șansa și dreptul la cunoștințe să se adreseze la numere de contact care vor fi afișate mai jos. Contacte:

068571592 (Adriana)
067149979 (Radu)
069901334 (Zinaida)

Mai multe detalii despre colectare poți afla pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Yardsale#50 Flora&Fauna la ora 13:00 la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Națională

Ne e greu să credem, dar în ultima zi a lunii iulie va avea loc cel de-al cinci-ze-ci-lea (50) YARDSALE! Va fi o sărbătoare grandioasă, iar cel mai important e că aceasta se va desfășura în curtea celui mai îndrăgit muzeu din oraș – Muzeul Național de Etnografie.
Cum se va întâmpla totul: intrați pe teritoriul muzeului, călătoriți prin flora și fauna țării noastre ca apoi să ajungeți în curte și să vă distrați împreună cu noi!
Din program nu vor lipsi elementele tradiționale:
– iarmaroc cu vânzare
– foodcort
– grădinița pentru copii
– diverse masterclass-uri și ateliere
– muzică, multă muzică!
Va fi o adevărată sărbătoare de vară pentru toată familia.

Taxa de acces este de 10 lei pentru intrarea în muzeu, 40 lei – pentru accesul la YardSale. În total va costa 50 lei. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Webinar: Ghidare pentru migranți în crearea Asociațiilor de Băștinași din Moldova la Centrul de Instruire „Le Roi” la ora 15:00

Propunem spre atenția și participarea Dvs. un WEBINAR scopul de bază al căruia este de a oferi ghidare pentru membrii interesați ai diasporei, inclusiv prin cooperarea cu autoritățile locale, să sprijine dezvoltarea satelor și orașelor natale din Moldova. Informațiile care vor fi prezentate în acest webinar sunt bazate pe experiența internațională în domeniu, practica celor 25 localități din Moldova în care recent au fost constituite Asociații de Băștinași și cunoștințele experților noștri.

Webinarul „Ghidare pentru migranți în crearea și consolidarea Asociațiilor de Băștinași din Moldova”, va putea fi urmărit atât pe viu, cât și on-line pe platforma Privesc.eu și live pe pagina de Facebook.

 

# Zimbru vs Milsami – Divizia Nationala la ora 19:00 la Arena Zimbru

Fotbal Club Zimbru Chișinău invită suporterii în numar cât mai mare la meciul din etapa a 2-a a Diviziei Nationale la fotbal! Vino pe Stadionul Zimbru pentru a-ți sustine favoriții în duelul cu Milsami Orhei!
Duminica, 31 iulie, la ora 19:00, fii al 12-lea jucator pentru Denis Rusu, Amancio Fortes, Ion Jardan si Alex Bruno, în meciul dintre Zimbru Chișinău și Milsami Orhei! Alătură-te zimbrilor în drumul spre victorie! Despre eveniment află mai mult pe pagina lui de Facebook. 

# Latin Dance Night  la Promo Cafe șa ora 20:00

Totul ca de obicei la evenimente de dansuri sociale făcute de o școală d edans: se dansează kizomba, salsa, bachata, semba, rumba, cha cha cha, zouk, son și reggaeton. Pe parcursul evenimentului, nu se permite frumatul a nici un fel de substanțe. În timpul evenimentului vă veți delecta corpul și sufletul cu mișcări plăcute și cu energie pozitivă. Intrarea este gratuită, se va achita doar ceea ce veși consuma. Mai multe citește pe Facebook. 

# Folk Reverse #2 la Uptown in curte! la ora 20:30 la Uptown cafe

Duminică vă așteaptă un concert al băieților din Folk Reverse. De data aceasta, organizatorii au decis să extindă evenimentul în curtea mare pentru a avea posibilitatea să găzduiească mai multă lume și să creeze o atmosferă cu adevărat deosebită. Atenție, rezervări nu se fac, primul venit – primul servit. Intrarea costă 75 lei. Mai multe informații poți să citești și pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente