În Moldova se organizează din nou speed dating-uri. În ce localuri din Chișinău vor avea loc

speedating
Foto: warsawsocial.com

La 4, 7 și 10 august 2016, se va organizează primele speed dating-uri ale proiectului – Sufletul Pereche. Astfel 10 tineri și 10 tinere se vor întâlni într-un local din Chișinău sperând să găsească pe cineva interesant. Primele evenimente sunt gratuite.

Speed dating-ul presupune organizarea de mai multe întâlniri într-o singura seara pentru scurte conversații între parteneri, de regulă de câte 7 minute, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Fetele sunt așezate la mese de câte două persoane, băieții se rotesc la mese pe parcursul acestor mini-întâlniri, iar preferințele sunt exprimate prin bifarea unor formulare. Rezultatele sunt puse la dispoziția participanților a doua zi după speed dating și constau în lista cu datele de contact ale persoanelor agreate care, la rândul lor, au trecut participantul respectiv la persoane agreate.

Unde la Chișinău?

4 august – Muzzete Karaoke & Cafe, ora 21:00
7 august – Home Karaoke Club, ora 21:00
10 august – Cafe Grafitti, 19:00

Pentru a participa este necesar să se înregistreze pe site – flirt.md – la primele evenimente participarea este gratuită, ulterior participarea va costa 79 lei pentru fete, și 119 lei pentru băieți.

Inițiatorul proiectului este Artur Lupolov.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente