La 17 septembrie va avea loc mult-așteptata inaugurare a Castelului MIMI

castel1
Foto: Eugen Boico

Pe 17 septembrie, Castel Mimi va scrie o nouă pagină în istoria turismului vinicol din Moldova, va avea loc inaugurarea Castelului Mimi

Cristina Frolov, Director Castel Mimi „După 6 ani în care am muncit cu grijă la fiecare pietricică și împreună cu echipa, umăr la umăr am restaurat o perlă arhitecturală din patrimoniul țării noastre, pe data de 17 septembrie o să deschidem porțile primului castel vinicol din Moldova. Așteptăm cu drag oaspeții la evenimentul de deschidere. Am pregătit multe surprize și desigur un concert cu mai multe formații renumite, atât din Moldova, cât și din străinătate. Vom reveni cu mai multe detalii! ”

Wine Friendly Restaurants
Wine Friendly Restaurants

În secolul XXI istoria a renăscut la Bulboaca. În cadrul unor lucrări de rutină, muncitorii au descoperit o adevărată bijuterie arhitecturală – Castelul MIMI – ascuns o perioadă sub faţada placată în perioada sovietică. În 2011, aici a început cel mai amplu proiect de restaurare din ultimele două decenii.

Castelul a fost readus, conform tehnologiilor speciale, la imaginea pe care o avea cândva, iar vinăria îi poartă astăzi cu mândrie numele celui care a scris o legendă în istorie – Castel MIMI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente