Tu cum vei petrece ultima sâmbătă din iulie 2016? Urmărește câteva recomandări de evenimente

1
Foto: bestdesktopwallpapersin.blogspot.com

Te întrebi ce ai putea să faci mâine în timpul liber? Ai putea să mergi la unul dintre evenimentele recomandate de echipa # diez.md incluse în lista de mai jos.

# Makers Moldova Meetup #5 la ora 11:30 la Parcul Dendrarium

E vară și noi mergem la mare! Mai bine spus, ne pregătim bagajele să mergem la First Odesa Mini Maker Faire.
La acest Meeup, ne adunăm să discutăm într-o atmosferă mai informală despre eveniment – de ce, pentru ce și cum mergem la Odesa Mini Maker Faire. Fără .ppt-uri și prezentări serioase – vom povesti și despre ce evenimente surprize pregătim pentru a 2-a jumătatea a acestui an. Înarmați-vă cu multă apă pentru a rămâne hitratat pe parcursul zilei. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Focus Grup – Mental DETOX la ora 13:00 în localul „Consuela”

Zilnic avem grijă de corpul nostru.  Săptămânal facem ordine în locuința noastră.  Dar ce se întâmplă cu mintea noastră? Când și cum o îngrijim? De care toxine ți-ai dori să scapi? De ce? Și În ce mod crezi cĂ ar fi posibil?

Te invit la o discuție. Presupun că ești curios/oasă să afli ce spun alții. Intrare liberă. Locurile sunt limitate. Confirmă prezența la nr. 079577465. Mai multe afli pe Facebook.

# BMW Festival 2016 la ora 14:00 la Aerodromul de la Vadul lui Vodă

Festival grandios dedicat celebrarii celor 100 de ani de istorie BMW.

Peste 400 de automobile BMW, atât din Moldova, cât şi din alte ţări, precum Ucraina, Belarusia, Romania vor fi expuse în cadrul acestui festival. Organizatorii menţioneză că la eveniment s-au înregistrat mai mult de 6.000 de persoane. Show-urile auto-moto vor fi condimentate cu muzică bună, astfel seara pe vizitatorii îi aşteaptă un concert live.

Pregătiţi-vă de sărbătoare! Intrarea e gratuită. Citește mai multe informații într-un material publicat pe # diez.md.

# Inaugurarea Băncii Covorul Dorului în Orhei la ora 16:00 în Piața Vasile Lupu

Banca, care de mult nu mai este pur și simplu un obiect de decor, reprezintă mai mult un simbol de unitate națională și va fi instalată cu ajutorul Asociației Klumea la inițiativa Consiliului Raional al Tinerilor Orhei și cu ajutorul financiar al Fondului pentru Tineri şi a altor donatori. Mai multe informații despre eveniment citiți și pe Facebook.

# Spectacolul „Кстати о погоде” la Teatrul – Spălătorie la ora 19:00 

Spectacol va fi în română și rusă cu supratitrare în engleză. Pornind de la un regim politic în care de la 10 ani „Știi că în cazul unui atac cu bombă atomică/Trebuie să iei iod” și ești pregătit să faci față oricărui pericol din partea inamicului, dar niciodată nu vei afla cum să faci față pericolului ce vine din interiorul sistemului. Кстати о погоде propune o reflecție asupra modului în care propaganda, manipularea politică cîndva atît de vizibil prezentă în regimul sovietic, unde poate doar prognoza meteo nu era subiect de propagandă. Devine un instrument la fel de folosit chiar și de cele mai “democratice” regimuri din lume. Doar că cu timpul manipularea politică devine intoxicare politică iar simptomele întîrziate ale acesteia ajung a fi asemeni celor intoxicării cu gaze toxice: tulburări în comportament/ modificarea personalității/pierderea memoriei.

Pentru rezervări contactați organizatorii cu un apel/sms (cu excepția websms) la 060439914 sau pe mail la [email protected]. Mai multe informații citiți pe Facebook.

# Vagin(¡)plastica PARTY la ora 21:00 la Teatrul Spălătorie

Sâmbătă seara se anunță petrecere. Intrarea costă 20 de lei. Shoturile și cocktailurile de casă recomandate pentru consum în această seară sunt Vajin, Clitoris și Sisiki. Se va fuma afară, la 10 m distanță. Mai multe informații citește pe Facebook.

# Hip Hop Weekend Dose la ora 22:00 la Korovva

Hip Hop și tot ce ține de Vibeuri în stil Hip Hop, dacă ar fi și Busta Rhymes ar simți New Yorkul. Gazdele petrecerii vor fi Skizu X Vudik. Dacă vor fi doritori se va organiza și Versus Battle între MC și se va face și un open DJ SET la care se va putea implica fiecare doritor de a distra lumea pe beaturi rupte de Hip Hop pentru 30 de minute.

Ca de obicei, te așteaptă surprize ireale la miezul nopții. Intrarea e ca de obice – 20 lei, pentru găști de 10 oameni e doar 100 de lei.  Urmărește evenimentul pentru cât mai multe detalii colorate.

# Watermelon Party cu #thelight la ora 23:00 la Kira’s Club

Sâmbătă seara petreci la club. De ce? Pentru că îți este garantată distracția. De ce Watermelon Party? Pentru că e sezonul și se vor face niște cocktailuri și shoturi din harbuz care vă va pune pe jar și mai mult! Deci începutul e la 23:00. Intrarea costă 20 lei.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente