Oportunitate pentru tinerii de 16-21 ani care vor să facă primii pași în domeniul jurnalismului

zoomit1

Ai între 16-21 ani, îţi place jurnalismul, eşti în căutare de noi provocări şi o nouă experienţă? Să ştii că ehipa ZoomIt te caută anume pe tine! Fii parte a unui grup călduros, vesel, prietenos şi dornic de a activa nu numai pe plan naţional, dar şi internaţional.

„ZoomIt este o un proiect proaspăt lansat, un portal media care îşi are drept scop monitorizarea celor mai importante evenimente atât din Republica Moldova, cât şi din întreaga lume: noile senzaţii din lumea politică, culturală, fashion, artă, gastronomie, sport şi social. Vrem astfel să-ți oferim posibilitatea de a informa societatea în care trăiești zi de zi, precum și de a cunoaște oameni noi, culturi noi și de a te autocultiva. O să ai parte de activități în care o să-ți poți implica imaginația și abilitățile de lucru în echipă, o să fii ascultat și o să devii în scurt timp cunoscut de o țară întreagă. Ajută-ne să oferim acestei țări o pată nouă de culoare” spun fondatorii proiectului.

Echipa ZoomIt este în căutare de:

#. Reporteri
#. Responsabil Foto/Video
#. Event manager
#. Designer
#. Redactor
#. Public relations
#. Responsabili IT

Cerințe către candidați:

#. 16-21 ani
#. Ambiție
#. Operativitate
#. Dorința de a fi mereu în centrul evenimentelor
#. Comunicabilitate
#. Orar flexibil
#. Cunoștințe minime în domeniu
#. Dorința enormă de a învăța

Dacă te regăsești, eşti interesat şi vrei să monitorizezi aceste sclipiri, aplică aici până în data de 20 august şi fii membrul echipei ZoomIT

Termen-limită: 20 august 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente