Poke Radar, aplicația care îi poate ajuta pe jucătorii de Pokemon GO să descopere cele mai rare exemplare de creaturi din joc

Poke-Radar
Foto: xabes.com

Bineînțeles că toți jucătorii de Pokemon GO își dorec în colecție cele mai rare și de preț exemplare, doar că, capturarea lor este destul de dificilă, astfel încât nimeni nu poate spune cu precizie unde se află acestea. În acest sens, jucătorii pot găsi susținere din partea Poke Radar, aplicația care vă va arăta unde se află cei mai rari dintre monștrii de buzunar.

Poke Radar este o aplicație cu ajutorul căreia jucătorii pot descoperi locurile și ascunzișurile Pokemonilor din preajmă, astfel fiind un instrument perfect pentru cei care sunt sătui de aceleași exemplare și își doresc ceva mult mai special pentru colecția sa.

Harta din aplicație este creată prin efortul comun al tuturor utilizatorilor, marcând locurile unde aceștia au reușit să captureze. Există și un meniu care oferă setări pentru filtrele de căutre, pentru ca jucătorii, cu ajutorul acestei hârți magice, să poată vâna doar exemplarele dorite, având posibilitatea să descarce harta de pokemoni de care nu au nevoie.

Bineînțeles că aplicația nu garantează veridicitatea datelor oferite de alți utilizatori și că aceștia nu vor încărca pe platformă date eronate, totuși există o procedură pentru a putea determina care din informațiile oferite este veridică și care nu, printr-un singur click pe cea care vă interesează, ceea ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza utilizatorul care a distribuit datele respective. Astfel, fiecare utilizator care încarcă datele este automat supus unui vot public în urma căruia se stabilește raitingul său. Cu cât mai înalt este raitingul utilizatorului, cu atât mai mare este posibilitatea că ceilalți vor găsi cel puțin un pokemon rar în locurile indicate de el.

Aplicația Poke Radar este disponibilă atât pentru IOS, cât și pentru Android, fiind destul de funcțională, cu posibilitatea de a fi folosită chiar în procesul jocului.

Totuși, trebuie de menționat că din cauza popularității sporite a aplicației (care doar în câteva zile a ocupat locul doi în topul celor mai populare aplicații gratuire pe App Store), serverul dezvoltatorilor poate fi suprasolicitat uneori, ceea ce înseamnă că uneori utilizatorii vor fi nevoiți să manifeste răbdare și să continue încercările, pentru ca serverul să reușească să răspundă tuturor solicitărilor.

 

foto credit: lifehacker.ru
foto credit: lifehacker.ru
foto credit: lifehacker.ru
foto credit: lifehacker.ru
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente