(foto) Sexy și senzuală! Olia Tira s-a lăsat dezgolită într-un pictorial incendiar

main

Interpreta Olia Tira apare în fața publicului într-un nou mod, care stârnește admirație. Nu este prima dată când blonda își etalează corpul bine reliefat fără pic de haine în cadrul unui pictorial nud. Incitant și plin de sexualitate, proiectul foto demonstrează în toată goliciunea sa adevărata frumusețe a corpului interpretei.

Timp de sute de ani, goliciunea feminină a inspirat artiștii la crearea operelor de artă, atât celor clasice, cât și contemporane, precum și a fotografiilor din toate timpurile. Recent, proiectul foto Photoproject (un grup ce reunește cei mai buni fotografi din Moldova și mii de modele) a îndrăznit să realizeze un proiect îndrăzneț CENSORED: 21+, la care au participat cei mai de succes fotografi.

Șase tineri cu corpuri perfecte și-au expus nuditatea în cadrul proiectului foto. În lumina camerelor au ajuns cei mai frumoși și fără inhibiții tineri – Victor Zaporozhan, Dvora Kaplan, Serge Grey, Alina Lysenko și Kiseeva Alexander. „Cireașa de pe tort” a proiectului a devenit Olia Tira, care a apărut în fața publicului într-un mod nou și unic.

Fiecare din fotografii care au participat în acest proiect a fost pe picior de egalitate. Acestora le-au fost alocate câte 40 de minute pentru a lucra cu fiecare model, iar rezultatul a fost un portofoliu actualizat al fotografilor, fiecare dintre aceștia având o înțelegere diferită a frumosului și un punct de vedere diferit asupra sexualității.

Cei de la „Photoproject” sunt și organizatorii premiului anual „Fotograful Anului” și au ca scop dezvoltarea fotografiei în Moldova.

Vedeți mai jos ce a ieșit din colaborarea cu Olia Tira:

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

17

18

19

20

21

22

23

24

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente