Recomandări de evenimente văratice pentru marți, 26 iulie 2016

1
Foto: fashiontrend.yuniarwijananto.com

Vara este în toi. Afară e cald, e timpul vacanței și a relaxării, chiar dacă mâine, posibil ești la muncă. În cazul în care este astfel, ți-am pregătit o selecție de evenimente la care ai putea să mergi de la începutul săptămâinii pentru a te relaxa.

# Deschiderea Şcolii de Vară la ora 11:00 la Moldova – Koreea Information Acces Center

Un nou centru de informație va fi inaugurat marți, 2016. Acesta reprezintă rezultateul colaborării bilaterale între aceste țări. Astfel, sunteți invitat să fiți martorul acestei colaborări, prin participarea la deschiderea centrului. Mai multe informații aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Drumul fructelor: După piersici la ora 18:15 la medein.md

Madein.md organizează o nouă deplasare, de data aceasta la un producător de piersici.

Ce aveți de câștigat dacă mergeți cu noi:
– o degustare de piersici gratuită, culese de sine stătător;
– veți putea cumpăra piersici la preț de producător;
– poze la apus de soare în livada de piersici :).

Participarea este absolut gratuită. Drumul dus/întors va fi asigurat de Madein.md. Doritorii sunt rugați să se încrie aici. Grăbiți-vă pentru că locurile sunt limitate. Pornirea către plantație va avea loc marți, 26 iulie, de pe adresa Moscovei 17/4 (Tratoria). Mai multe informații despre eveniment puteți afla și pe Facebook.

# Ședința Top Toastmasters la ora 19:00 la L iulie unedor etajul 5 biroul 506

Marți sunteți așteptat la Deschiderea ședinței Preşedintele Top Toastmasters Club. Prezentarea oaspeților va fi făcută de Cristina Moșin.

Toastmasterul serii prezintă vorbitorii – Alina Hasnaș
Oratorul 1, proiect nr.3 „Get to the Point” – Maria Grigoriță
Oratorul 2, proiect nr.2 „Leave Them With A Smile” – Ilie Dercaci
Oratorul 3, proiect nr.7 „Research Your Topic” – Eudochia Sîrbu
Oratorul 4, proiect nr.5 „Your Body Speaks ” – Alexandru Plecan

Mai multe informații despre acest eveniment aflați pe pagina de Facebook a acestuia. 

# Cinema în aer liber: Contructing Sochi la ora 21:30 la Apartamentul Deschis/ Flat Space

Organizația Oberliht și Centrul Cultural German AKZENTE vă invită la proiecția filmului documentar „Construcția orașului Soci”.

Suntem în anul 2014 – stațiunea orașului rus Soci e în proces de pregătire pentru Jocurile Olimpice. Potrivit primarului orașului, „la o scară largă și pe un teren nou” stadioane de gheață, hoteluri și plaje noi vor fi construite. Asta deși, sunt 4000 de locuitori deja stabiliți în regiunea Imeretinskaya Bay, locația Clusterului Olimpic de Coastă a orașului Soci. Mai mult de patru ani, producătorul german al filmului documentar, Steffi Wurster, a fost acompaniat de către Pașa, Natașa, Lena și Volodea, care au fost forțați să-și schimbe locul de trai.

Istoriile celor strămutați ne ajută să privim dincolo de fațada Olimpică glamuroasă. Oferind vizibilitate forței brute cu care o zonă așezată și supradezvoltată este transformată într-o zonă urbană extinsă pe larg, noi am învățat despre impactul unui megaproiect asupra oamenilor, pentru care pierderea terenurilor arabile înseamnă lipsa mijloacelor de trai.  Filmul va fi în rusă, cu subtitrări în engleză. Intrarea este liberă. Mai multe informații puteți citi de Facebook.

# Black Tuesday la ora 22:00 la Korovva

De la o marți ești binevenit la Korovva! Te așteaptă reduceri nemapoimenite la băuturile cu un procentaj ridicat de alcool într-o atmosferă pozitivă și plină de energie! Vei avea până la 25% reducere la orice cocktail marca Korovva. Intrarea, bineînțeles, e gratuită și pe degeaba! Mai multe informații despre petrecere află pe Facebook.

# Filmul Star Trek Beyond 3D la în cinematografele Patria


De data aceasta echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge „acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații”, dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul spirit al francizei Star Trek.

Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho si Anton Yelchin iși reiau rolurile din primele două filme. Idris Elba și Sofia Boutella întregesc distribuția stelară a noii aventuri Star Trek. Justin Lin preia rolul de regizor de la J.J. Abrams, care rămâne în universul creat de Gene Roddenberry ca producător al filmului. Pentru a vedea când vei putea merge la acest film accesează site-ul patria.md.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente