(foto) Must have „Din ❤️”. Tendințele verii în colecțiile brandurilor autohtone

tild6537-6132-4231-b465-363839326431__img_4499

Vara este în toi și e timpul să ne amintim de principale tendințe ale acestui sezon. Noi le-am identificat în colecțiile brandurilor autohtone Prima Bella, Georgette, Julia Allert, My Revival/Tricon, Vitalie Burlacu, MOVE, Brio.

 Rochie minimalistă

O rochie minimalistă cu o croială liberă este o alegere sigură și mereu actuală. Se potrivește perfect anotimpului cald și poate fi purtată la diferite ocazii. Rochia poate fi asortată cu orice fel de încălțăminte: pantofi sport sau stiletto, sandale birkenstock sau sandale cu călcâiul descoperit.

Rochiile de la stânga la dreapta: Julia Allert, Georgette

1

 

Pantaloni stil pijama

Vara fierbinte nu poate trece fără haine stil pijama. Astfel, pantalonii – pijama sunt potriviți pentru cele care așa și au decis încă să îmbrace o rochie în același stil. Apropo, animal printul nu și-au pierdut din actualitate, iar dungile alb-negre pot fi combinate cu o diversitate mare de haine și accesorii.

Pantalonii: Prima Bella

2

 

Imprimeuri florale

Imprimeul florale este, indiscutabil, cel mai important detaliu vara aceasta. Este recomandabil să fie purtat cu accesorii și încălțăminte de culori și nuanțe neutre. Sau puteți risca și să optați pentru o combinație periculoasă – să asortați diferite imprimeuri pentru aceeași ținută.

Rochiile de la stânga la dreapta: rochie Georgette, My Revival, Georgette

3

 

Gentuță mică cu formă rigidă

Un asemenea accesoriu, chiar dacă nu este foarte încăpător, este o opțiune frumoasă și feminină pentru sezonul estival. În plus, este necesar să aveți o alternativă mai gingașă pentru gențile masive „tote bag”.

Genți: Vitalie Burlacu

4

 

Un nou romantism

Fuste lungi, vaporoase, imprimeuri florale și dantelă fină – eternul romantism într-o nouă interpretare. Iar pălăria cu boruri largi, geanta împletită și sandalele albe pe platformă vor completa perfect această ținută sublimă.

Rochiile de la stânga la dreapta: MOVE, Brio, Julia Allert

5

 

Acest articol a fost realizat în cadrul Proiectului de Competitivitate al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Proiectul susține eforturile Republicii Moldova de a promova o economie puternică, diversificată și orientată spre export, contribuind la creșterea competitivității în sectoare-cheie: sectorul vitivinicol și turism, industria ușoară (în special îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii) și sectorul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor. Această asistență este posibilă datorită suportului generos al poporului American, prin intermediul USAID, în colaborare cu Guvernul Republicii Moldova.

Vezi aici și „Ținute actuale din vestimentație made in Moldova”

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente