(video) Partidul lui Maia Sandu a luat Moldova la /pas/

13697267_1033365016741252_4104201640947202330_n

Par­ti­dul Acțiune și Soli­da­ri­tate a lan­sat acțiu­nea „Luăm Mol­dova la /pas/”. În cadrul acesteia, membrii partidului și-au propus să informeze cât mai mulți oameni des­pre pri­o­ri­tă­țile partului PAS și des­pre modul în care aceștia doresc să schim­be sta­rea de lucruri în Repu­blica Mol­dova. De asemenea, membrii partidului au declarat că vor să audă ce au de spus cetățenii.

Reamintim că, la 15 mai 2016 la Chișinău a fost constituit Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu. În cadrul primului Congres al Partidului, membrii delegați de organizațiile teritoriale din 18 raioane ale țării, precum și din municipiile Bălți și Chișinău au votat pentru crearea noii formațiuni politice.

În discursul de introducere, Maia Sandu a spus: „La cât de discreditată este ideea de partid politic în țara noastră, faptul că oamenii trec peste decepții şi sunt gata să pună umărul la schimbare ne face să rămânem optimişti. Înţelegem că trebuie schimbat sistemul, dar acest lucru poate fi făcut doar prin oameni şi cu oameni. Dorim să fim un partid format de jos în sus, pe principii autentic democratice, deoarece considerăm că anume aşa poate fi reabilitată ideea de democraţie în Republica Moldova. Am mers pe o cale dificilă, dar singura corectă – cea de a asigura procese democratice pe tot parcursul și de a promova în partid oameni integri, care nu sunt suspectaţi de acte de corupţie”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente