Oportunitate pentru elevi: Învață engleza într-un mediu creativ la tabăra de vară FEST

eva3

FLEX Alumni community in Moldova te invită să participi la tabăra de vară FEST unde îți vei putea petrece timpul productiv și distractiv, dar în același timp, să-ți îmbunătățești cunoștințele de limbă engleză.

FEST – Facilitators of English Summer Trainings – este o tabără de engleză de cinci zile pentru 25 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani, în care ai posibilitatea să afli mai multe despre cultura americană și să te dezvolți multilateral la training-urile ținute atât de voluntarii din Corpul Păcii, cât și de alți speakeri marcanți din Republica Moldova.

Tinerii din toate regiunile se pot înscrie, în special sunt încurajați să o facă cei din regiunile rurale. Proiectul nu percepe taxă de participare.

Subiecte abordate în cadrul FEST:

# Implicarea în viața comunitară
# Încrederea în sine
# Vorbirea în public
# Rezolvarea conflictelor
# Diversitatea și acceptare
# Carieră
# Cultura americană

eva2

De ce să participi?

#1. Ai posibilitatea să îți îmbunătățești engleza prin intermediul activităților distractive și lecțiilor conduse de profesori nativi din Corpul Păcii.

#2. Vei putea comunica cu alți tineri cu același nivel de engleză, vei beneficia de traininguri pentru a căpăta încredere în sine și pentru a depăși frica de a vorbi engleza în public.

#3. Se vor organiza diferite activități menite să-ți diversifice cunoștințele despre cultura și societatea americană.

#4. Vei avea parte de diverse traininguri din domeniul dezvoltării personale conduse de reprezentanți ai organizațiilor locale și de un NGO fair.

#5. Proiectul îți va oferi resursele necesare să împărtășești experiența și cunoștințele acumulate cu colegii și să creezi propria activitate pentru a promova limba engleză și cultura americană în comunitatea ta.

#6. Vei avea parte de multă distracție, emoții pozitive și noi prietenii!

Eva Bunici, una din participantele ediției trecute a taberei: La FEST 2015 am învățat engleza și am făcut cunoștință cu cultura americană într-o atmosferă plăcută și constructivă, înconjurată de tineri motivați și activi care căutau, asemeni mie, metode inovative de învățare a limbii engleze. FEST nu înseamnă doar engleza, ci însemnă și public speaking, dezvoltare personală, implicarea comunitară și gestionarea proiectelor. Încurajez toți tinerii să participe, pentru că FEST va fi pentru ei aventura verii.

eva

Proiectul va avea loc între 18 și 22 august 2016 la Chișinău. Cei care doresc să se înscrie, o pot face aici. Termenul limită pentru a te înscrie este 5 august. Pentru a afla mai multe despre FESTurmărește pagina de Facebook a proiectului.

Tabăra este posibilă datorită suportului oferit de Ambasada Statelor Unite ale Americii și este coordonată de FLEX Alumni Community in Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente