(foto) Un nou hotel în centrul Chişinăului, la câţiva paşi de Parcul Catedralei

main

Săptămâna trecută a fost deschis un nou hotel în Chişinău, Bristol Central Park. Acesta este situat în acelaşi complex imobiliar cu centrul comercial şi de agrement Sun City din centrul Chişinăului, la câţiva paşi de Parcul Catedralei, scrie Mold-street.md.

Directorul Bristol Central Park. Evghenia Duvidovici a precizat pentru Mold-Street, că hotelul pretinde la categoria patru stele şi se orientează spre segmentului de business cât și celui de leisure. Acesta are cinci etaje, 76 de camere şi pune la dispoziția oaspeților o sală de conferințe, restaurant şi alte facilităţi.

Managerul a evitat să spună care a fost valoarea investiţiei. „Aici iniţial a fost planificat un centru de oficii, dar până la urmă noi am decis să dezvoltăm un hotel şi care este valoarea totală a investiţiei nu vă putem spune”, a precizat Evghenia Duvidovici.

0

Cât despre imediata vecinătate cu alte hotele, Duvidovici a spus că loc este pentru toţi, iar potenţialii clienţi trebuie să aibă mai multe oferte pentru a alege cea mai bună.

Hotelul figurează deja pe portalurile de rezervări şi vânzări camere de hotel, iar preţul pentru o noapte cu dejun porneşte de la 89 de dolari pentru o camera standard double, la 191 de dolari pentru camera Ambassador.

De notat că centrul Sun City, unde este amplasat hotelul aparţine companiei Leutis SRL, a cărei fondator cu 99% este omul de afaceri Leonid Kilovatii.

În prezent în capitala Republicii Moldova, activează oficial 66 de hotele, care pretind că au de la două la cinci stele.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente