(foto) Instagram: Selena Gomez deține recordul pentru cele mai multe like-uri la o fotografie

13414121_1137258113004232_916616221_n
Foto: Instagram / Selena Gomez

O fotografie postată de artista Selena Gomez pe contul său de Instagram a stabilit recordul celor mai multe aprecieri, respectiv 4,6 milioane de like-uri, depășind numărul de like-uri adunat de fostul iubit al Selenei, Justin Bieber, scrie Agerpres.

Fotografia o prezintă pe Selena Gomez care bea un suc cu un pai, alături fiind postat versul „You are the Spark” (Tu ești scânteia) din melodia sa „Me&the Rythm”. Imaginea, care a fost postată în luna iulie, a adunat cele mai multe like-uri acordate pe Instagram și peste 121.000 de comentarii.

 

https://www.instagram.com/p/BHF4NdhhOmc/

Gomez deține, de asemenea, recordul pentru cei mai mulți fani pe Instagram, respectiv 89 de milioane. „Nu este scopul meu să fiu persoana de pe Instagram cu cei mulți prieteni”, a declarat însă artista pentru The Hollywood Reporter.

Anterior, recordul pentru cele mai multe aprecieri pentru o fotografie pe Instagram a fost deținut de Justin Bieber cu 3,7 milioane de like-uri. Selena Gomez a avut și ea o „oarecare” contribuție la recordul ce a fost deținut de Justin Bieber pe Instagram, pentru că în respectiva fotografie apare alături de solistul canadian, într-un moment romantic.

 

https://www.instagram.com/p/BDJwd9XAvho/

Pe locul trei în topul fotografiilor de pe Instagram cu cele mai multe like-uri se află o imagine postată de modelul Kendall Jenner.

 

https://www.instagram.com/p/3H0-Yqjo7u/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente