În lume au apărut primii traineri Pokemon Go. Iată cât câștigă pe oră

maxresdefault
Foto: youtube.com

În New York au apărut servicii contra plată pentru cei care nu au timp pentru Pokemon GO, dar își doresc să captureze cât mai mulți dintre ei. Dacă sunteți o astfel de persoană, puteți angaja un Pokemon GO Professional Trainer, pentru o sumă de 20$ pe oră.

Dacă ești un jucător Pokemon GO, acest articol este pentru tine, dacă nu ești dar vrei să afli ce presupune acest joc, atunci aici găsești toată informația necesară.

Probabil ochii tăi se înroșesc deja de la nopțile petrecute în căutarea Pokemonilor, iar picioarele te chinuie cu durerea provocată de la toată alergătura după cei mai rari dintre ei. Probabil ai senzația că vezi aceste creaturi deja în viața reală, confundându-le cu porumbeii sau șoarecii. Sau poate te irită pur și simplu faptul că e o pierdere de timp și nu vrei să devii dependent (ceea ce e foarte înțelept, apropo).

Dacă ești printre cei care au rezistat, dar totodată îți place să postezi fotografii cu „trofeele” Pokemon în locuri neobișnuite și stranii, sau dacă nu ai timp pentru a face un screen care ți-ar capta victoria pe arena de luptă, atunci rugăciunile tale au fost auzite.

În East Village, New York, poți angaja un trainer profesionist, care va face toate aceste lucruri pentru tine, de la 1 până la 4 ore pe zi, pentru o taxă de 20$ pe oră.

„Serviciile mele sunt simple”, menționează una dintre antrenoare, „cercetez împrejurimile timp de 1-4 ore, logată în profilul clientului, și capturez fiecare Pokemon cu care intru în contact, activez fiecare Pokestop și merg non-stop pentru a ajuta la creștere.”, afirmă autoproclamata antrenoare profesionistă de Pokemoni prin intermediul unei postări pe Craigslist. „Voi trimite rapoarte la fiecare oră de lucru pentru a raporta fiecare moment neobișnuit din procesul jocului. Luptele, trainingurile și trucurile strategice sunt de asemenea incluse, la discreția clienților.”

Autoarea postării mai povestește despre sine că este un jurnalist freelance, combinându-și jobul cu Pokemon GO, și fiind la moment un trainer de nivelul 15, controlând fiecare Pokemon Gym din preajma casei sale.

În afara ei, au mai fost înregistrate cazuri de oferire a serviciilor de felul acesta, ceea ce e destul de straniu, astfel încât să petreci timpul la un joc video devine deja un lucru pentru care oamenii vor să primească bani, cel mai amuzant fiind faptul că această fată a fost probabil angajată.

Pentru mai multe detalii vedeți detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente