Călătorește din/în Moldova și câștigă unele din cele mai selecte vinuri moldovenești

13501906_1741689752740469_2912742540800529912_n

În avion majoritatea din noi fac fotografii aripei de avion din fereastră, poate un selfie sau fotografiem mâncare care ni se aduce. Acum în perioada 27 Iunie – 27 August selfie-ul poate să vă aducă unele din cele mai selecte vinuri moldovenești.

Cum?

Dacă în perioada 27 iunie – 27 August 2016 zbori cu orice cursă de la AirMoldova, găsești revista de la bord („Altitudine”) și ceri de la însoțitorii de bord un pahar de vin de la Vinăria din Vale.

Apoi ridici sus revista, sus paharul și faci un selfie la 10.000 metri înălțime, sau orice fotografie interesantă (îți putem recomanda să folosești aplicația Prisma).

Această fotografieo publici pe Facebook și etichetezi pagina Vinăria din Vale (pentru ca organizatorii să găsească fotografia)și ai grijă ca fotografie să fie publică.

Așa poți să fii printre cei 10 câștigători care vor câștiga 3 sticle de vin la alegere din gama Vinării din Vale.

Exemplu de fotografii:

collage

Unde poți găsi vin moldovenesc când călătorești?

Din 1 iunie 2016, puteți găsi Vinăria din Vale într-un oraș-muzeu unicat în lume, Orașul Vinului (Cité du Vin) în Bordeaux, Franța. Acolo aveți o priveliște panoramică a orașului de 360 grade, iar un tur, cu ghid, costă 20 de euro de persoană.

Dacă sunteți la New York, neapărat vizitați central pentru degustări de vinuri ghidate, Astor Center, periodic au și „Free Tastings”, și desigur că acolo puteți găsi vinurile Vinăriei din Vale. De asemenea și în statele Virginia, New Jersey, Maryland, Carolina de Nord, Carolina de Sud, Colorado sau Massachusetts.

Iar în Asia, în China și Japonia, dacă căutați bine, tot puteți găsi vinuri moldovenești de la Vinăria din Vale.

Călătorii plăcute, și faceți câte mai multe fotografii. Mai multe detalii despre concurs vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente