Recomandări de evenimente pentru sâmbăta călduroasă de 16 iulie

event

Iată că am ajuns la mijloc de iulie. Este momentul să profităm din plin de vară și de evenimentele interesante din oraș ce ne pot face ziua mai frumoasă. Iată recomandările noastre.

#1. Târgul Universităților din România

Târgul Universităților din România continuă și sâmbătă, 16 iulie, la Chișinău pe Aleea Clasicilor din Parcul „Ștefan cel Mare”. La târg vor participa voluntari ai asociațiilor de basarabeni din România studenți din principalele centre universitare românești din circa 15 orașe. Dacă ești interesat de studiilor în România ai șansa să afli mai multe în cadrul acestor târguri. Voluntarii FAB România vă așteptă! Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#2. Cucuteni Festival 2016

Culorile naturii, spiritul antichității, arta ceramicii, libertatea de exprimare – Cucuteni Festival 2016. Festivalul Cucuteni 2016, aflat la cea de-a doua ediție în acest an, vă așteaptă cu peste 70 de picturi și obiecte din ceramică reproduse după cultura Cucuteni-Tripolie. Mai mult, programul festivalului va îmbina armonios atmosfera creativă, menținută de participanții taberei, cu un bogat program cultural, dedicat culturii antice, istoriei, obiceiurilor, tradițiilor, ritualurilor și artei Cucuteni. Deschiderea are loc la ora 15:00. Vezi detalii aici.

 

#3. Ziua Sănătății la Shopping MallDova

La Malldova va avea loc Ziua Sănătății, evenimentul care îți aduce cele mai recente și utile informații pentru starea ta de bine. Sport, nutriție, îngrijire – toate vor fi abordate de experții în domeniu, într-o atmosferă prietenoasă și motivantă. Iată ce ți-am pregătit: Autoarea conceptului original al evenimentului și fondatoarea Unica Sport, Galina Tomaș, va ține un seminar despre nutriție, hidratare și modul sănătos de viață. După stabilirea principiilor generale va urma partea practică, în care vei fi invitată să îți pui mușchiuleții în mișcare – o lecție deschisă de sport, condusă de antrenoarele Unica Sport. Vezi aici mai multe detalii.

 

#4. Relax & Poetry

#Relax & #Poetry este un proiect care adună persoanele pasionate de poezie împreună într-o atmosferă plăcută și călduroasă. Dacă vrei să participi în cadrul acestui eveniment, ia-ți cartea preferata de poezii în orice limbă și vino să le citești unui public pentru a împărtăși emoțiile. Deasemenea poți să citești poeziile în public pentru a fi apreciate. Libertate totală și fie ca poezia să trăiască veșnic!  Vino la o seară relaxantă de lectură și ia-ți prietenii cu tine. Intrarea este liberă. Află detalii aici.

 

#5. HOLY TRAP

Weekend-ul ăsta îți permitem să ieși total din minți. Vino sâmbătă să simțim împreună un EARTHQUAKE adevărat sub ritmurile muzicii trap impreuna cu: DarkVitto și Darvv1n. Surprizele din partea barului Korovva nu vor lipsi nici de data aceasta. Fii pe fază! Intrarea este gratis. Marea nebunie începe la ora 10 seara. Urmărește noutățile aici.

 
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente