Dacă vreodată ai visat să devii un agent sub acoperire, acum ai posibilitatea să analizezi modul în care lucrează rețeaua Star Kebab și să beneficiezi de experiențe inedite.

Respectarea standardelor, igiena ideală și nivelul înalt al deservirii sunt principiile de bază după care activează rețeaua de restaurante. Pentru a le menține, Star Kebab îți propune să devii un cumpărător misterios pentru a oferi un feedback obiectiv.

Cine este cumpărătorul misterios?

Cumpărătorul Misterios sau altfel spus Mystery Shopper este o persoană care evaluează localurile și serviciul Livrare Star Kebab, ajutând compania să-și mențină serviciile calitative. Shopper-ul observă și apreciază, conform chestionarului, modul în care sunt serviți oaspeții Star Kebab, calitatea produselor, precum și ambianța din local.

De ce ai vrea să fii un astfel de agent sub acoperire?

#. Servești gratuit delicioasele produse din meniul Star Kebab
#. Câștigi bani în plus în timpul liber
#. Contribui la perfecționarea deservirii și calității în cadrul rețelei STAR KEBAB.

Pentru a deveni un cumpărător misterios, înregistrează-te completând acest formular.

De asemenea, rețeaua este și în căutarea unei persoane ce ar organiza săptămânal evaluările în toată rețeaua și ar coordona ceilalți agenți misterioși. Această persoană trebuie să:

#. caute prin diferite surse shopperi care ar evalua localurile Star Kebab și serviciul Livrare (diferite pentru fiecare evaluare);
#. să instruiască shopperii conform instrucțiunilor exacte;
#. să verifice și să expedieze fișele de evaluare completate.

Contactează organizatorii pe Facebook dacă-ți dorești să ocupi această poziție.

Star Kebab organizează săptămânal aceste tipuri de evaluări, încă de la lansarea rețelei în 2011.