(video) Dansatorii moldoveni au cucerit medalia de aur la Campionatul European de Dans Latin

13600353_10209948137089959_521005147083454783_n

Perechea Anna Matus și Gabriele Goffredo au cucerit medalia de aur la Campionatul European de Dans Latin la prestigioasa competiție, care s-a desfășurat în or. Rimini (Italia). În competiție au participat 71 de perechi din majoritatea țărilor europene.

În baza rezultatelor obținute pe parcursul lunii martie, Asociația Internațională a Jocurilor Mondiale (IWGA) a oferit titlul de „sportivii lunii”, Campionilor Mondiali Gabriele Goffredo și Anna Matus (Moldova). Anume în această lună, dansatorii au câștigat pentru prima dată WDSG Grand Slam în programul latino-american, care a avut loc în Helsinki.

Perechea, formată din Gabriele și Anna, au câștigat și Jocurile Mondiale din Kali, Columbia, ediția 2013, unde au fost aplaudați de aproximativ 17.000 de spectatori.

 

 

Dansatorii participă împreună de cinci ani, câștigând în cariera lor mai mult de 50 de competiții oficiale, dar începând cu anul 2013, s-au clasat mereu pe primele trei locuri la toate competițiile.

Serviciile de presă adaugă: „Pe ei îi adoră sau urăsc – această este gamă largă a emoțiilor experților sau spectatorilor. Ei nu îi lasă pe nimeni indiferenți.”

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente