Recomandări de evenimente pentru a petrece distractiv ziua de joi 14 iulie, 2016

1
Foto: 7-themes.com

Nu știi ce să faci miercuri în timpul tău liber? #diez îți propune câteva dintre evenimentele care au loc la Chișinău în această zi de joi, 14 iulie, 2016.

# Concurs la tir, Cupa Prieteniei, Moldova – România la ora 15:00 la Federația de Tir din Republica Moldova

Joi se va desfășura Concursul internațional la tir, pușcă-pistol „Cupa Prieteniei” Chișinău – Iași. Susținerea ta contează pentru sportivi, vino să îi admiri. Mai multe informații despre eveniment poți afla de pe pagina de Facebook a acestuia.

# Vernisajul expoziţiei Maria Saca-Răcilă la ora 15:00 la Muzeul Național de Artă al Moldovei

Joi va avea loc deschiderea expoziției artistei Maria Saca-Răcilă. În lucrările sale plasticiana s-a evidențiat în calitate de colorist de o rară sensibilitate cromatică, fiind capabilă să integreze polivalente gradații tonale și coloristice într-un câmp integru al unor imagini de înaltă tensiune energetică, expresivitate a formelor gestului, ritmurilor, creând o lume poetică de dincolo de realitățile cotidiene. Mai multe informații despre eveniment află pe pagina de Facebook a acestuia.

# NEGRU ŞI ROŞU. 1930 – 2056 // Lansare la Uniunea Scriitorilor la ora 17:00

Sunteți invitat la lansarea celui de-al doilea roman al lui Val Butnaru – „NEGRU ŞI ROŞU. 1930 – 2056”. Evenimentul se va desfășura joi, 14 iulie, ora 17:00 la Uniunea Scriitorilor, str.31 August 1989, nr. 98. Invitatul special va fi Valentin Boghean, iar moderator – Mihai Poiată. Mai multe despre carte cititți într-un articol publicat pe #diez.md.

# Cum să atragi investitori în afacerea ta la ora 16:30 la Biblioteca Hașdeu

Ce ar trebui să facă fiecare start-up-er ( antreprenor) înainte sa se întâlnească cu un investitor?

Matt va discuta despre aceste lucruri și va prezenta câteva instrumente practice pe care fiecare om de afacere le poate folosi. Aceste instrumente vor ajuta la clarificarea obiectivelor, evaluarea profitabilității, măsurarea impactului social al afacerii.

Matt Rutter este director la Kingdom Paradigm SRL, companie care se ocupa cu consultanță și mentorarea antreprenorilor. Echipa lui asista antreprenorii atât în faza de lansare a unei afaceri, cât și la elaborarea strategiilor de creștere a afacerilor existente, folosind modelele Lean Start-Up și Customer Development.

Matt lucrează full-time în Moldova din 2012, timp în care peste 500 de persoane au participat la trainingurile Lean Start-Up organizate de el și a mentorat peste 25 de afaceri în drumul lor de a obține investiții. Fiind activ implicat la nivelul de Start-Up, Matt este foarte prompt în a ajuta antreprenorii din Moldova să găsească resursele necesare dezvoltării unor afaceri inovative de succes.

Acces la eveniment va di gratuit cu înregistrare prealabilă. Mai multe informații află pe pagina de Facebook a evenimentului.
# Adunarea societății civile din Chișinău la ora 18:30 la Muzeul Zemstvei

Adunarea societății civile din Chișinău în cadrul procesului de organizare a referendumului de revocare a Primarului General Dorin Chirtoacă. Întrunirea va avea loc în sala mică a Casei Zemstvei. Mai multe informații despre acest eveniment citiți pe pagina de Facebook.

# Proiecții de filme la Cinematograful Buiucani la ora 20:00 

Primului Cinematograf în aer liber la Chișinău își așteaptă spectatorii.
Joi, pe data de 14 iulie, vă invităm la proiecție de mai multe filme documentare, oferite de OWH Studio.
1) Vestit În Ahmedabad
2) Butoiul
3) Andrei și Fanfara
4) West Empire
Este foarte important pentru organizatori ca să veniți și să chemați pe toți prietenii. Prin mediatizarea evenimentului în caz dacă vin mulți oameni, se va încerca să se arătăm autoritățiilor de la Primaria Chișinău, că orașul nostru are nevoie de așa spații urbane, amenajate cu sprijinul chișinăuienilor și pentru ei! Sperăm, că schița de proiect pentru amenajarea Cinematografului în aer liber, pentru care s-a aplicat pe data de 4 februarie 2016 – va fi în sfârșit semnată! Mai multe informații despre eveniment citește pe pagina lui de Facebook.

# Meciul „Europa League – Zimbru vs Osmanlispor” la ora 20:00 la Arena Zimbru

Aventura Europa League continuă pentru ZIMBRU Chișinău! Toți suporterii sunt invitați în număr cât mai mare alături de echipă la meciul din 14 iulie, joi, ora 20:00, dintre Zimbru Chișinău și Osmanlispor, din Turcia. Susținerea noastră, a tuturor, poate aduce zimbrilor calificarea în runda a treia a Europa League.

Deci, joi, la ora 8 seara – ia-ți prietenii și vino la Stadionul „Zimbru” pentru a susține cel mai iubit club din cel mai iubit oraș!

Prețurile biletelor sunt următoarele:
1. Tribuna A (verde) – 50 de lei;
2. Tribuna B (cafeniu) – 40 de lei;
3. Tribuna C (albastru) – 60 de lei;
4. Tribuna D (galben) – 40 de lei;
5. Sectorul VIP (alb) – 150 lei.

Mai multe informații despre evenimente află pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Live cu Stela Botan la Uptown cafe la ora 21:00

O seară caldă de vară inundată de muzică de pian, degustare de vin și vocea Stelei Boțan care te va ține în priză pe tot parcursul concertului. Ia-ți prietenii sau jumătatea și vino să savurezi atmosfera relaxantă! Joi, 14 iulie te așteptăm la Uptown Café! Prețul de intrare este de 50 de lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 078775701. Mai multe informații despre eveniment poți afla pe pagina de Facebook a acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente