„Subterfuge” – noul nume care ar putea face furori în vloggingul autohton. Cum îl poți ajuta

13329324_869312626507280_4484315934545810987_o
Foto: Photo Credit: Subterfugiu/Facebook

Tot mai mulți tineri din Moldova își expun ideile prin intermediul unor videouri, denumite și vloguri. Acesta este și cazul băieților din „Subterfuge”, Eugen și Maxim, care, spre deosebire de ceilalți reprezentanți ai vloggingului autohton, și-au propus să construiască o legătură mai strânsă între publicul care-i privește și protagoniștii proiectului, care planifică să redea poveștile într-un mod mai deosebit, mai personal. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ei au nevoie de o cameră video GoPro.

Babin Eugen și Maxim Gherman sunt doi tineri proactivi care își propun să sensibilizeze comunitatea online printr-o serie de episoade ce vor cuprinde mai multe istorii povestite de oameni cu visuri și aspirații înalte.

„Subterfuge” este un vlog pe care îl trăiești, e o experiență vizuală și senzorială deosebită. Introducerea unui nou protagonist în fiecare episod va încuraja spectatorul la o călătorie continuă în viața lor. Urmărind îndeaproape personajele, vom percepe cum acestea văd lumea, încercând să depășească problemele cu care se confruntă zi de zi.
Ideea fundamentală este de a povesti în fiecare episod o istorie unică, trăită chiar de aproapele nostru, de a observa oamenii care tind să devină mai buni.

Pe lângă personajele de succes, „Subterfuge” va fi și portretul celor care luptă pentru un scop, trecând cu fruntea sus peste obstacolele și piedicile impuse de societate, dând dovadă de curaj și perseverență. Așadar, fiecare episod va avea în sine și o morală anumită.

 

PicMonkey Collage

Potrivit celor doi tineri, vloggingul este cea mai potrivită metodă de a crea un impact mai puternic asupra societății. „E o călătorie amețitoare și spectaculoasă, trăită și văzută prin ochii protagonistului. Anume astfel ne dorim să transmitem într-un mod cât mai real șirul istoriilor personajelor noastre, camera plutind în derivă împreună cu aceștia. Această intimitate dintre personaj și spectator va spori subiectivitatea publicului, care va percepe mult mai bine linia subiectului. Scopul nostru este să reamintim lumii că viața este o schimbare continuă, în care trebuie să fim cât mai echilibrați și deschiși către noi experiențe, pentru a o trăi din plin.

 

Proiectul este destinat în special adolescenților și tinerilor dornici de a asculta și de a se regăsi în istoriile de viață ale altora. Pentru a-și materializa ideea, băieții de la „Subterfuge” apelează la ajutorul tău: echipa are nevoie de o cameră Go Pro HERO 4 BLACK, un stabilizator și câteva baterii adiționale sau o sumă de 370 de euro. Pentru detalii, îi puteți contacta pe pagina de Facebook sau îi puteți susține material prin intermediul site-ului guvern24.md.

 

http://i1067.photobucket.com/albums/u439/Babin_Eugeniu/Subt_zpswyle5kmg.gif

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente