13 recomandări de evenimente pentru ziua de vineri, 1 iulie

summero1
Foto: __lenekfg/ Instagram

Prima vinere din luna iunie a anului 2016 trebuie să o petreci special. Puteți să alegeți unul dintre evenimentele de mai jos pentru a merge alături de familie, de prieteni sau, în singurătate, de ce nu? O zi de vineri frumoasă și răcoroasă să aveți!

#1. Adunare consultativă a societății civile din Chișinău

Societatea civilă

Ne adunăm să discutăm dacă referendumul de demitere a Primarului General este o soluție a problemelor din oraș și care ar fi poziția societății civile. La ora 18.00 la Muzeul Zemstvei, detalii pe Facebook. 

#2. Puterea a cincea. Al doilea hackathon de media din Moldova

În perioada 1-3 iulie 2016, Centrul pentru Jurnalism Independent și Deutsche Welle Akademie desfășoară al doilea hackathon – Puterea a cincea. De această dată, organizatorii își propun să încurajeze dezvoltarea unor idei de proiecte și aplicații, care să promoveze educația mediatică. Detalii pe #diez.

#3. Deschiderea Cinematografului de Vara la Buiucani

Pe 1 iulie, vineri seara, în parcul Butoiaș, ora 18:00, în locul Estradei de Vara în sfârșit se va deschide primul Cinematograf în aer liber la Buiucani! Proiecțiile vor fi în cadrul Cronograf Tur, organizat de OWH Studio Chisinau. Detalii în eveniment.

#4. Ședința Elitară 37

Taxă de participare: 30 lei/persoană // intrare gratuită pentru membrii CMJI. Taxele colectate vor fi utilizate pentru fondul de premiere, la ora 18:30, la Erudit Club.

Vestimentaţie: Ţinută de seară, elegantă. Codul vestimentar este strict. Persoanele care nu vor respecta codul vestimentar nu vor fi admise.

Întrebări de la autori: Sunt binevenite întrebările expediate de autori pe adresa: spatarum PE yahoo PUNCT com.

Jucători: Pe parcursul serii, la masă se vor aşeza atât jucători prestabiliţi, cât şi câţiva jucători dintre cei prezenţi. Detalii pe Facebook.

#5. Silicon Drinkabout Chisinau

Un eveniment Tekwill, la ora 19:00, la 513, detalii în eveniment.

#6. Pre-event „Festival de Artă Urbană” After Party

Pe data de 1 iulie 2016, începînd cu ora 20.00 A.O.„Orașul Meu” în parteneriat cu Korovva organizează un After Party a Festivalului de Artă Urbană ca urmare a incidentului ce a avut loc la finele evenimentului de pe 26 iunie. Detalii pe Facebook. 

#7. Sunete Cunoscute- Vol3


O coloborare fantastică între doi, cei mai îndrăgiți DJ din țară.
O combinație interesantă între hituri, piese autohtone, melodii uitate, toate cu vibrații dansante care nu ne vor lăsa să ne așezăm. La 22:00, la T5 Bar, detalii în eveniment.

#8. DJ Sfantu! Ultimul Set!

Trecut-au câțiva ani, după care au mai trecut alți câțiva. Platanele schimbatu-s-au, la fel și mixerele. După cele vechi veniră mereu noi, omul din spatele lor rămase însă mereu același, până când într-o zi cel ce-și zicea Sfântu dintreicei Sfinți Aproape Renumiți hotărî să aleagă calea care nu se mai întâlnește cu muzica decât în a lui casă.
Și-a zis atunci acesta, să fie o ultimă dată de veselie cu el și acea dată a fost aleasă să fie 1 Iulie anul Domnului 2016 și să fie acest eveniment la Kira’s.
Iar cei ce nu vor veni nu vor mai avea parte în veci de cel ce-și zice Sfântu dintre cei Sfinți Aproape Renumiți – decât dacă vine vreun negustor cu o ofertă mare de arginți. La 23:00, detalii pe Facebook. 

#9. Vino să te distrezi la cea mai tare petrecere pe corabie la Vadul lui Vodă

yaht

Luna iulie începe cu o nebunie de distracție. Vino la Vadul lui Vodă și tu să te bucuri de cea mai tare petrecere pe o corabie, cu muzică fierbinte și un bagaj de amintiri pentru tot sezonul.

Organizatorii promit distracție maximă, mâncare bună, bineînțeles frigărui și muzică pe măsură.

Aceștia mai spun că corabia va merge spre Dubăsari, plutind pe apă. La ora 22:00

Printre surprizele care sunt preconizate pentru petrecerea de pe corabie, se găsește și prezența Dj-ului C-Leeon, car va încinge atmosfera de acolo.

#10. Drumul Fructelor. În Gospodăria lui Kowalsky

Sezonul roadei în gospodărie începe cu căpșuni, mai apoi levănțică, mentă, coacăză neagră, coacăză roșie și la sfîrșit de toamnă – dovleci. Pământul gospodăriei este prelucrat manual și nu se folosesc substanțe chimice pentru prelucrarea și îngrijirea acestuia. Respectiv plantele sunt crescute pe cale naturală și biologică. Detalii pe Facebook. 

#11. White&Rose WINE Tasting Castel MIMI

La ora 19:00 la Grill do Brasil, detalii în eveniment. 

#12. Festivalul Berii, ediția a II-a

Vatra organizează Festivalu Berii, ediția II-a pe 1-2-3 iulie 2016 la Complexul Etno-Cultural Vatra.

În programul celui mai grandios festival se înscriu zeci de concursuri cu bere, sute de artiști pe scena mare, zeci de companii de bere, mii de arome culinare și zeci de feluri de bere, multe activități în teren, Grafitti, Tiroliana, mini Golf, Tir cu Arcul, și multe altele toate concentrate în același context – Festivalul Berii, ediția a II-a. Pe scenă vor evolua așa trupe ca Zdob și Zdub, Alternosfera, Tharmis și mulți alții.

În mijloc de vară, în perioada 1-2-3 iulie, sunteți invitați cu întreaga echipă să consumați senzații tari și energie pozitivă la VATRA! Detalii pe #diez.

#13. LEGENDA LUI TARZAN 3D la Cinema Patria

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie. Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente