12 recomandări de evenimente pentru ziua de sâmbătă, 2 iulie

couple22
Foto: umpedroca/ Instagram

Vă dorim un început de luna iulie frumos, și cu ocazia primului week-end vă propunem următoarea listă de eveniment. Aveți grijă, distrați-vă și hidratați-vă!

#1. Festivalul Berii, ediția a II-a

Vatra organizează Festivalu Berii, ediția II-a pe 1-2-3 iulie 2016 la Complexul Etno-Cultural Vatra.

În programul celui mai grandios festival se înscriu zeci de concursuri cu bere, sute de artiști pe scena mare, zeci de companii de bere, mii de arome culinare și zeci de feluri de bere, multe activități în teren, Grafitti, Tiroliana, mini Golf, Tir cu Arcul, și multe altele toate concentrate în același context – Festivalul Berii, ediția a II-a. Pe scenă vor evolua așa trupe ca Zdob și Zdub, Alternosfera, Tharmis și mulți alții.

În mijloc de vară, în perioada 1-2-3 iulie, sunteți invitați cu întreaga echipă să consumați senzații tari și energie pozitivă la VATRA! Detalii pe #diez.

#2. Cucuteni International Art Camp 2016 vă invită la primele master-classuri artistice în aer liber

Cucuteni

Cucuteni International Art-Camp 2016 a început și asta înseamnă că toți cei pasionați de arta ceramicii și de pictură pot participa în acest weekend la o serie de master-classuri unice sub cerul liber, realizate de maeștri de talie internațională – participanți ai Cucuteni International Art-Camp 2016, cu începere de la ora 11:00, s. Ivancea, raionul Orhei, detalii pe #diez. 

#3. USG Alumni Picnic

Alumni

În ajun de Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, ce reprezintă și promovează activitatea comunității de absolvenți ai programelor de schimb ale guvernului SUA, Vă invită să celebrăm diversitatea culturală, sâmbătă, 2 iulie, DRAFT ARENA, BOTANICA, bul. Dacia 32, între orele 11:00 — 16:00. Detalii în eveniment.

#4. Smokehouse Triple Birthday

Smokehouse

Zi de naștere triplă la Smokehouse cu începere de la ora 18:00, intrarea 200 lei, detalii pe Facebook.

#5. Noaptea filmelor sub stele

Șase seri, șase filme – două filme de producție rusă, două filme franceze și două filme produse la Hollywood vor fi prezentate în cadrul acestor seri. Toate filmele menționate vor fi rulate în limba originală cu subtitrare în limba română.

Costul unui bilet pentru o seară de filme este de 20 de lei. Acestea pot fi procurate pe loc la eveniment. Să nu uitați să luați cu voi păturele și dispoziția bună.

#6. Deschiderea Scuarului Culturii și Sportului

Deschiderea Scuarului culturii și sportului va avea loc sâmbătă, 2 iulie de la ora 18:00 și va fi dedicată voievodului Ștefan cel Mare și Sfînt. În program vor fi recitaluri de poezii și cântece patriotice, iar seara va culmina cu transmisiunea live a meciului de fotbal Germania – Italia. Intrarea este gratuită. Detalii pe #diez.

#7. Cupa Ștefan cel Mare la Hipism

Competiție la Școala Republicană de Hipism (Calea Orheiului 90), toată ziua, detalii în eveniment.

#8. Buiucani – Leagăn de Dor, parcul Dendrariu, ora 11.00

Pretura sectorului BUIUCANI cu deosebită plăcere Vă invită să ne onorați cu prezența la Sărbătoarea „BUIUCANI – Leagăn de Dor”, care se va desfășura la data de 02 iulie 2016, cu începere de la ora 11.00 în parcul Dendrariu. Detalii pe Facebook.

#9. Seara de cultură chinezească

La ora 11:00, la ULIM, detalii în eveniment.

#10. Don’t touch me Day

Te invităm la Evenimentul-Premieră organizat în Republica Moldova, Ziua dedicată Cactușilor: „Don’t touch me Day!”

La eveniment te așteptă:
* Expoziție de cactuși
* Rock Concert
* Master-class Floristic
* Teatru Gastronomic (ingredientul principal va fi cactusul)
* Ateliere de creație pentru copii și maturi
* Tattoo cu Hena
* Tîrg de accesorii tematice
* Multă mîncare și băutură delicioasă
* Expoziție de artă
* Concursuri și activități distractive

Intrare: 15 lei (+sticker cadou), detalii pe Facebook.

#11. Lansarea romanului „Lupii trecutului. Sofia” de Natașa Alina Culea

Un eveniment inedit pentru cititorii din Republica Moldova! Îndrăgită de foarte mulți cititori, scriitoarea din România, Natașa Alina Culea își lansează la Chișinău cel de-al 3-lea roman. În cadrul evenimentului vom face cunoștință cu scriitoarea, vom afla despre carte, despre cititori și care sunt dedesubturile scrisului. La ora 14:00, la Garden Palace, detalii în eveniment. 

#12. Degustare Wine Friendly

Pe 2 iulie 2016, la ora 16:00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta BEEF. Meat&Wine. Degustarea va fi moderată de sommelierul Andrei Ţurcanu. INTRARE 200 MDL! REZERVĂ ACUM: 079525554. Detalii pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente