(video) Unde-s tinerii: La radio cu Sorina Solonaru, tânăra care ne învață cum la 17 ani poți avea experiență în jurnalism de 14 ani

sorina

Așa cum știți deja, #diez este un site de știri destinat tinerilor, motiv pentru care ne-am propus să mergem prin țară și să vă facem cunoștință cu cei mai activi și interesanți tineri din Moldova. Astăzi v-o prezentăm pe Sorina Solonaru, originară din Ialoveni, elevă la liceul Gheorghe Asachi din Capitală. O mulțime de idei, o grămadă de entuziasm, o abundență de energie pozitivă și spirit inovativ – noi așa am caracteriza-o pe protagonista noastră de astăzi.

La 17 ani a reușit să facă destul de multe, ne spune Sorina. Vine la radio de la 3 ani, unde a făcut cam tot ce se putea face: a recitat poezii, a spus glume, a făcut interviuri, reportaje, a mers la evenimente, a intrat în direct și a reușit să-i convingă pe toți că este perseverentă și că-și dorește să crească mai mult și mai mult.

Vine de la Ialoveni, iar de 12 ani liceul Gheorghe Asachi din Capitală îi este a doua casă, aici avându-i alături pe cei mai buni prieteni alături de care încearcă să se facă utilă pentru societate în cadrul Senatului elevilor, a cărui președintă este.

Vă lăsăm să o cunoașteți mai bine în cele ce urmează și să vă inspirați din creativitatea ei.

***

US_flag_48_stars.svg Acest articol este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile din articol aparțin autorului și nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Taguri: #Unde-s tinerii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente