Ce trupă renumită din America a venit în Moldova pentru a filma un videoclip

13549093_1141793995878067_2095052317_o
Foto: Photo Credit: Noaz Deshe

Moldovenii cuceresc inimile americanilor: Edward Sharpe and the Magnetic Zeros, o cunoscută trupă indie-folk din SUA, a venit tocmai în Moldova pentru a filma un videoclip la piesa „Wake Up The Sun”. Filmările au avut loc pe mai multe străzi ale Capitalei, dar și pe fundalul unor peisaje rustice, actori moldoveni fiind eroii acestui filmuleț.

Originară din Los Angeles, renumita trupă indie-folk a lansat un videoclip pentru piesa „Wake Up The Sun”, din noul său album, care face furori printre internauți. Noaz Deshe – regizorul acestui filmuleț, care a colaborat anterior cu Ryan Gosling (în producția „White Shadow”), a optat pentru un background moldovenesc, cu mai multe elemente de dans, avându-i drept protagoniști pe Nichita Nagailic, Emmanuela Catana, Ioana Ciobanu, Dan Arama și Radu Corlăteanu.

Întrebat ce l-a frapat mai mult în această experiență, regizorul a menționat că „în afara Chișinăului, în orașele Republicii Moldova, poți să constați că timpul, practic, s-a oprit – comunismul și religia încă mai fac parte din identitatea moldovenilor, necucerită încă nici de Est, nici de Vest. M-a impresionat unicitatea acestor locuri”, a răspuns Noaz pentru cotidianul Nowness.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente