Dragi fani, pregătiți-vă șervețelele: Game of Thrones va lua sfârșit peste… 13 episoade

nuff1
Foto: www.huffingtonpost.com

Cele mai bune lucruri au un sfârșit, la fel ca și „Game of Thrones”. Mai putem savura doar 13 episoade, adică 13 ore de show. Jack Bender, unul dintre realizatorii serialului a confirmat pentru Variety că sezonul 7 va avea doar 7 episoade.

În ceea ce privește durata sezonului al 7-lea, D. B. Weiss și David Benioff, au adăugat că „nimic nu este bătut în cuie” și că totul poate fi decis altfel. Cu toate acestea, probabil, ideea de a scurta următoarele 2 sezoane nu e chiar atât de rea … și există mai multe motive pentru aceasta, scrie Demotivateur.

Acest lucru le-ar permite să se concentreze mai mult timp asupra fiecărui episod și „efectul spectacular așteptat”  s-ar putea produce mai devreme. După cum spun producătorii, actualul format de 10 episoade posibil conservează un pic prea mult spectatorii.”

În concluzie, ultimele sezoane ar putea fi mai scurte, dar mai calitative, pentru a oferi un final de neuitat pentru toată lumea.

Numărătoarea inversă a început deja: mai avem de așteptat încă 363 de zile pentru  … 7 episoade. Așteptarea ne va părea foarte grea. Dar, luând în considerare sfârșitul sezonului 6, pare a fi că următoarele sezoane, chiar dacă par a fi mai scurt, vor fi infernale.

Traducere de Silvia Țenchiu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente