Sibus – prima platformă de conectare a serviciilor din România a ajuns și la Chișinău

sibus2
Foto: Sibus

Sibus și-a început activitatea în urmă cu 2 ani, în 2014, oferind asistență unui număr de aproape 2.000 de clienți aflați în căutare de servicii de contabilitate sau audit. Peste 4.500 de profesioniști conectați în 40 de orașe, 450 parteneri plătitori în România și Republica Moldova.

Este un serviciu ușor de utilizat și bogat în beneficii, gratuit și fără obligații atașate:  clientul completează un formular cu datele de contact și câteva detalii cu privire la activitatea societății sale fiind contactat în scurt timp pentru validarea informațiilor; solicitarea este redactată și transmisă partenerilor Sibus; clientul este contactat direct și în timp util de către 3 profesioniști  potriviți cerințelor sale. În urma discuțiilor cu fiecare din cei 3 parteneri acesta se va decide asupra variantei optime.

Photo Credit: Sibus
Photo Credit: Sibus

Avantajele acestui serviciu sunt ușor de înțeles. Este un serviciu gratuit, întâi de toate, și fără obligații. Cu cât avem o bună înțelegere a solicitării cu atât mai mult vom putea să conectăm persoanele potrivite. Partenerii Sibus sunt aici deoarece au disponibilitate pentru clienți noi, sunt flexibili în materie de preț – aflându-se în directă competiție, sunt orientați către client și pro-activi, știu să își prezinte și justifice serviciile într-o manieră profesională și vin cu soluții pentru a preîntâmpina eventualele probleme situații ce necesită rezolvare.

Vă puteți conecta la platforma de servicii Sibus aici și desigur pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente