Finalul sezonului VI Game of Thrones descărcat de un milion de ori în primele ore de la difuzare

final-game-of-thrones-sezon-6-1170×644

Game of Thrones continuă să fie unul dintre cele mai atractive seriale TV create vreodată, iar această performanță se reflectă atât în note foarte bune pe IMDB, cât și în statistici legate de piraterie.

Au trecut deja câțiva ani de când Game of Thrones a depășit multiple recorduri de piraterie online, iar finalul sezonului 6, care a fost difuzat la TV duminică nu este o excepție de la regulă. Conform celor de la TorrentFreak, se estimează că respectivul episod, care de altfel a fost cel mai lung din istoria GoT, a fost descărcat de un milion de ori în primele 8 ore după ce a fost la televizor, scrie Playtech.ro.

Față de anii trecuți, internauții se pare că au ajuns să aprecieze mai mult calitatea decât viteza descărcării, optând de cele mai multe ori pentru versiunea HD a episodului.

Partea fascinantă este că au existat în trecut episoade care au fost descărcate în mod ilegal mult mai mult decât finalul sezonului 6, iar cei de la Nielsen sunt de părere că varietatea foarte mare de mijloace legale puse la dispoziție de HBO ar putea fi responsabilă pentru scăderea pirateriei. Nu de alta, dar când vine vorba de streaming, Winds of Winter a depășit într-adevărat orice așteptări. Practic, utilizatori plătitori de abonament HBO, într-o formă sau alta, au vizionat episodul de duminică în număr de 8,9 milioane doar până la această oră. Finalul sezonului 5, pentru comparație, a fost văzut de doar 8,1 milioane de indivizi în aceeași perioadă de timp.

Statisticile legale și ilegale pentru vizionarea Game of Thrones nu vor face decât să crească în următoarea perioadă, datorită celor care au așteptat difuzarea ultimului episod, pentru a urmări întregul sezon dintr-un foc.

Creatorii serialului tocmai au confirmat în mod oficial că vor mai fi doar 13 episoade de Game of Thrones, după care, vom vedea finalul poveștii. Acestea vor fi împărțite în două sezoane mai scurte, formate din 6, respectiv 7 episoade.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente