Fii parte a echipei de organizare a celui mai tare proiect de dezvoltare personală – BETTERY

11430138_837456052970656_7826911101140647840_o

Ești în căutarea oportunităților de dezvoltare? Îţi place să fii implicat în activităţi care crează impact atât asupra ta cât şi a societăţii din jur, eşti o persoană proactivă şi comunicabilă? Atunci înregistrează-te pentru a deveni membru al echipei de organizare a celui mai tare proiect de dezvoltare personală – BETTERY ediția II, 2016.

Ce este Bettery ? 

BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de Camera Tinerilor Antreprenori (JCI) Chișinău. Conceptul proiectului are la bază teoria doctorului Maxwell Maltz „21 Day Habit Theory”, care susține că sunt necesare 21 de zile pentru a-ți crea o deprindere nouă. Astfel, proiectul urmărește să ofere tinerilor oportunităţi pentru a deprinde obișnuițe specifice oamenilor de succes, prin implementarea acestei teorii în practică.

În acest sens, proiectul BETTERY este format din două etape: (1) partea teoretică– care cuprinde un set de training-uri, discuţii panel și workshop-uri susţinute de speakeri cu un background puternic în dezvoltare personală, (2) partea practică – ce implică 21 de zile de provocări, activităţi practice şi experienţe de neuitat.

Detalii despre provocările şi experienţele prin care au trecut participanţii primei ediții a proiectului puteți afla dintr-un articol anterior pe #diez

Cum poți participa?

Dacă te-am intrigat și îți dorești să fii parte a echipei de organizare BETTERY ed. II, atunci te rugăm să completezi formular de înregistrare online. Direcțiile de activitate în care te poți implica pe parcursul proiectului sunt următoarele: (1) Comunicare şi PR, (2) Resurse Umane, (3) Relaţii externe/ Parteneriate, (4) Logistică și Secretariat.

Termenul limită este 3 iulie 2016, ora 23:59. După data de 3 iulie, candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru un scurt interviu.
*Implicarea în proiect este pe bază de voluntariat și nu presupune remunerări financiare.

Cât timp va dura implicarea în echipa de organizare ?
Ediţia II a proiectului Bettery, va fi lansată în septembrie 2016. Toate activităţile de organizare, planificare şi implimentare vor începe din iulie 2016 şi vor dura până în octombrie 2016. Apreciem responsabilitatea şi dorinţa de implicare activă a fiecărui membru.

Pentru informații suplimentare referitor la proiect, puteți contacta:
1. Mariana Platon (Manager de Proiect) – email: [email protected];
2. Cătalina Jurat (Manager Relații cu Publicul) – email: [email protected].

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 115 ţări ale lumii. Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive. În prezent, JCI are statut consultativ în Organizația Națiunilor Unite și a Consiliului Europei.

Detalii despre proiect aflați și pe pagina de Facebook.

bet

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente