Românii adoptă britanicii cu valori europene. O campanie socială a fost lansată pe rețelele de socializare

1
Foto: captură foto gândul.info

După afișarea rezultatelor referedumului de săptămâna trecută, din Marea Britanie, întreaga comunitate internațională și-a exprimat o anumită atitudine față de acest vot. Au apărut mai multe campanii sociale, mai multe articole în presă despre Brexit, iar atenția publică este concentrată asupra acestei teme.

Astfel, platforma gândul.info a lansat o nouă campanie socială prin care îndeamnă populația română cu cetățenie europeană să adopte un britanic. Mesajul lor este următorul:„ Oamenii din Marea Britanie care au votat pentru rămânerea în componența Uniunii Europene sunt acei care împărtășesc valorile Uniunii Europene, deci merită să rămână cetățeni europeni, deci să fie rudele noastre” au menționat aceștia.

Photo Credit: captură foto gândul.info
Photo Credit: captură foto gândul.info

Pe lângă acest lucru, tot pe platformă, britanicii care au votat pro UE, pot lăsa cereri românilor pentru a fi adoptați. „Dragi britanici care cred în Uniunea Europeană, părăsiții pe cei care care susțin Brexit-ul. Începeți o altă viață într-o nouă familie iubitoare de români”.

Photo Credit: captură foto gândul.info
Photo Credit: captură foto gândul.info

Menționăm că nu este pentru prima dată când gândul.info lansează o campanie ce vizează relațiile română-britanice. Anterior platforma a lansat  campanie „Why don’t you come over?” sau „De ce nu vii?”, prin care se oferea motive de a călători în România. Aceasta a fost o campanie de replică împotriva publicațiilor Guardian, care promova o politică de anti-imigrare a românilor în Marea Britanie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente