Men Feteasca Dă-i – ziua când toți bărbații cu pălărie vor degusta cel mai bun vin Feteasca Neagră

neagra2
Foto: Carpe Diem

Ce faci în această joi, 30 iunie, la ora 19.00? Carpe Diem, Wine Shop & Bar te invită la un eveniment inedit, o degustare de Fetească Neagră.

După ce toate femeile îmbrăcate în alb au fost invitate să deguste cele mai bune vinuri Feteasca Albă și Regală, acum toți bărbații cu pălărie sunt invitați să deguste Feteasca Neagră.

„Carpe Diem, Wine Shop & Bar invită bărbaţii neamului la un eveniment inedit – Degustare de Fetească Neagră. O seară în care gazda Ion Luca, va prezenta alături de alți vinificatori cele mai bune vinuri din Feteasca Neagră” spun organizatorii.

Prețul evenimentului: 200 de lei. Accesoriu obligatoriu: pălărie, floare la ureche!  *Toţi banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi în scopuri caritabile! Grăbiți-vă sunt disponibile 25 de bilete. Pentru rezervări – 022-844-846 sau 079978818 (de la 11.00)

Carpe Diem
Carpe Diem

Reducere de 15% la toată gama de Feteasca Neagră din vinotecă.

„Continuam campania de promovare a soiurilor autohtone la Carpe Diem. După ce săptămâna trecută am oferit -15% la vinurile albe din Fetească, joia următoare, pe 30 iunie, Carpe Diem vă oferă -15% la toată gama de Fetească Neagră, de la toți producătorii disponibili în vinoteca noastră” mai adaugă organizatorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente