Fii una din cele 15 femei care schimbă Moldova și ieși la o cină cu Andreea Marin

femeimd1
Foto: AVON Moldova

Avon Moldova pornește în căutarea femeilor care reușesc să schimbe lumea din jurul lor. Dacă ești una dintre aceste femei sau dacă știi un astfel de exemplu în comunitatea ta, care merită să fie cunoscută de toată lumea, care poate împărtăși o poveste cu adevărat motivațională – nu ezita să ne spui despre ea.

femeimd2În perioada 15 iunie – 20 august trimite o aplicatie pe adresa [email protected] în care ne spui povestea ta sau a unei femei pe care o cunoști, care a reușit să schimbe ceva în comunitatea sa.

Exemplul realizărilor ce pot fi înscrise în competiție: înființarea unei întreprinderi în localitatea sa, care a creat locuri de muncă, strângerea de fonduri pentru a ajuta un centru de plasament sau o familie nevoiașă, realizări excepționale în educație, medicină, domeniul social etc.

 

femeimd3Pe data de 22 august, juriul format din Roxana Popescu (Director General Avon Moldova), Doina Babcinschi (PR Avon Moldova) și Nadia Darie (editor ea.md) va analiza aplicațiile și va alege cele 15 finaliste.

15 femei cu cele mai inspiraționale povești de schimbare vor deveni protagonistele interviurilor video, publicate pe EA.md și vor participa la o cină cu Andreea Marin, ambasadoarea campaniei „15 femei care schimbă Moldova”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente