(video) Muzica acestei veri este cea electronică. Participă la Electro Sun Festival și simte mix-ul

1
Foto: urban.ro

Muzica electronică este muzica aceste veri, mai ales în zilele de 19, 20 și 21 august, atunci când va fi organizat Electro Sun FestivalElectro Sun Festival. Evenimentul  se va desfășura la Complexul Etno-Cultural Vatra și va găzdui trupe internaționale și vizitatori dornici de a savura un festival muzical unic creat în Moldova.

Muzica electronică este muzica aceste veri, mai ales în zilele de 19, 20 și 21 august, atunci când va fi organizat Electro Sun Festival. Evenimentul  se va desfășura la Complexul Etno-Cultural Vatra și va găzdui trupe internaționale și vizitatori dornici de a savura un festival muzical unic creat în Moldova și de moldoveni.

Electro Sun este un festival de muzică electronică, fondat de oameni ambițioși și creativi, un proiect inedit și unic în Moldova la care participă un număr foarte mare de artiști (DJ) adepți ai muzicii electronice, atât de la noi din țară cât și de peste hotare.

Facebook/ Electro Sun Festival
Facebook/ Electro Sun Festival

Organizatorii spun :„Avem un vis care devine realitate, avem un scop bine definit , dăm viață unui proiect creat pentru oamenii care iubesc muzica și arta frumosului”. Pe teritoriul complexului vor fi special amenajate și decorate 3 scene și o zona de chillout. Designerii și artiștii  vor decora zona într-­un mod abstract și creativ.

LineUp-­ul este format atât din DJ autohtoni precum: Vzorov, Debreece, Dj Android, Maxim Holcev, Mishy, INVISIBLE LANDSCAPE, DJ Codek, Dima Clock, precum și invitați speciali din străinătate precum: R.O.A, SPADA, LADY WAKS, QNEO, HyperDimension, Deysa Djane, NOICE SURGERY. Mai jos puteți urmări unele piese ale dj-ilor pe cae îi veți putea asculta la eveniment.

ROA

Se numesc „Rise Of Artificial„ și au apărut în noiembrie 2010, membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag ( UNU’ ) și Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor în FM s-a manifestat în dimineața de 10 noiembrie 2010, având ca esență lansarea primului single intitulat „Ne Place”, single ce s-a auzit prima dată pe Radio Guerrilla, urmând a fi preluat de către toate radio-urile din România. În prima jumătate a anului 2011, „Ne Place“ ajunge să se claseze pe prima poziție în topurile muzicale și să se transforme în cel mai difuzat cântec din FM-ul romanesc. Compozițiile pieselor sunt comune și separate, în funcție de inspirație. Bogdan se folosește de experiența de regizor, semnând astfel și regia videoclipurilor ROA.

SPADA

Filatov & Karas

Ledy Waks

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente