Evenimente văratice la care să mergi marți, 28 iunie

U7FLE9DNNF

V-am pregătit programul pentru marți seara. Cinema, spectacole sau degustări, voi alegeți cum petreceți seara de marți, 28 iunie.

#1. Spartacus de A. Haciaturian

La Teatrul de Operă și Balet are loc spectacolul Spartacus. Dacă doriți să petreceți o seară frumoasă, sunteți invitați de la ora 18:00. Mai multe detalii vedeți aici.

 

#2. Vladimir Sverdlov-Ashkenazy – Recital De Pian

Marți e seara spectacolelor. La Sala cu Orgă se dessfășoară Festivalul Interanțional Nopțile Pianistice. De la ora 19:00 îl puteți admira pe Vladimir Sverdlov din Rusia. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#3. Degustare Wine Friendly

Pe 28 iunie 2016, la ora 19:00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta My Cafe. Degustarea va fi moderată de sommelierul Sergiu Stratan. „Wine Friendly” revine într-o nouă ediție cu genericul „Wine – Live”. Campania este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și va avea loc în perioada iunie-iulie 2016. Detalii vedeți aici.

 

#4. Cinema in aer liber: Visul Ceh / Czech Dream

La Apartamentul Deschis se ecranizează „Visul Ceh” de la ora 19:30. „Visul Ceh” documentează cea mai răspîndită farsă de consum pe care Republica Cehă a văzut-o vreodată. Filip Remunda și Vit Klusak, doi din cei mai promițători tineri producători de film documentar din Europa de Est, stabilesc să exploreze puterile psihologice și manipulative ale consumerismului prin a crea o campanie de anunțuri pentru ceva ce nu a existat. Astfel, pentru două săptămîni, străzile orașului Praga au fost saturate cu panouri publicitare despre un hypermarket fals. Anunțurile proclamau: ”Nu merge”, ”Nu te grăbi”, ”Nu te epuiza”, pentru ca mai mult de 4000 de oameni să vină la ”ziua deschiderii”. Pe 31 mai 2003 ei au sosit pe o terasă verde, unde în locul unui hypermarket au găsit doar fațada de vis a acestuia. Vedeți aici detalii.

 

#5. Film la Patria: Ziua Independenței: Renașterea

După ce Ziua Independenței a redefinit genul filmului eveniment, următorul capitol oferă un spectacol global la scară inimaginabilă.  Folosind tehnologie extraterestră recuperată, națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei.  Însă nimic nu ne poate pregăti pentru forța avansată și fără precedent a extratereștrilor.  Numai ingenuitatea câtorva bărbați și femei curajoși poate salva lumea noastră de la dispariție. Orarul filmului îl vedeți pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente