(video) Patru poliţişti au fost suspendaţi din funcţie în cazul tinerilor găsiți omorâți cu ciocanul

1

Patru poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Rîşcani au fost suspendaţi din funcţie pentru inacțiunile acestora în procesul de investigație a infracțiunii de omor în cazul celor doi tineri omorâți cu ciocanul în satul Nihoreni, raionul Rîşcani, pe 19 iunie anul curent. Suspendarea vine în contextul în care mai mulți prieteni ai celor decedați au povestit în fața camerei mai multe informații precum că Poliția din Râșcani ar încerca să acopere cazul.

Ordinul de suspendare a venit din partea șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. Astfel, şeful IP Rîşcani, şeful- adjunct al IP Rîşcani, şeful Secţiei investigații infracțiuni şi şeful Serviciului poliției criminale al IP Rîşcani, au fost suspendați din funcție pentru evitarea unei eventuale influențe asupra bunei desfășurări a anchetei de serviciu, inițiată în privința acestora.

Potrivit informațiilor preliminare, aceștia ar fi fost uciși cu ciocanul de către un grup de indivizi, unul dintre care este fiul unui fost anchetator de la Rîșcani.

Mai jos urmăriți filmulețul prin care prietenii celor decedați fac anumite mărturii despre desfășurarea anchetei asupra acestui caz:

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente