(video) Carla’s Dreams sub pielea moldovenilor. Cum a fost la cel mai tare concert al verii

Untitled
Foto: captură video

Acasă, în inima Moldovei mai mulți oameni au venit la concertul lui Carla’s Dreams. Fanii și-au reconfirmat la concertul de ieri seara, loialitatea față de proiectul muzical. Sute de oameni au făcut cozi la intrarea în Scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu” , acolo unde s-a strigat, s-a cântat și s-a dansat pe note înalte care au reușit să pătrundă sub pielea tuturor.

Rețelele de socializare au fost pline de fotografii de atmosferă de la concert.  Publicul a cântat în unison fiecare notă, spațiul de lângă Teatrul de Operă și Balet, transformându-se într-o scenă comună.

„Carla’s Dreams reprezintă ceea ce reprezentăm noi ca popor. Cântă lucruri care ne sunt apropiate nouă căci ne putem identifica cu aceste cuvinte ale pieselor trupei” ;„Eu sunt la primul concert al trupei și abia aștept să văd ce atmosferă va transmite”; „Îi cunoasc toate piesele, apreciez muzica lui și îmi place acest stil” acestea au fost unele dintre mesajele fanilor înainte de concert. După apariția pe scenă a băieților cu măști, nimeni nu mai putea spune nimic, toți cântau.

Concertul de ieri a fost al doilea la număr pe care îl susține trupa în această vară la Chișinău, reușind să adune spectatori de toate vârstele.

Mai jos urmăriți un reportaj de atmosferă de la evenimentul de ieri.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente