Călătorește la Haga la un forum internațional pentru tineri

Cityscape_of_The_Hague,_viewed_from_Het_Plein_(The_Square)
Foto: wikimedia.org

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani care sunt membri ai unei organizații sau rețele ce promovează pacea, se pot înscrie acum pentru un forum organizat de Consiliul Europei la Haga. 

Young Peacebuilders Forum va avea loc la Haga în perioada 20-24 septembrie 2016 și va reuni împreună 45 de tineri care vor învăța din experiențele lor și vor dezvolta strategii pentru a încuraja participarea tinerilor în politicile de securitate și pace.

Tema forumului de anul acesta este „Youth, Policy and Peace”. Se va discuta și despre modul în care necesitățile oamenilor sunt reflectate în politici ce pot oferi tinerilor oportunitatea de a juca un rol activ în a construia și a menține pacea în lume.

Cine poate participa?

Participanții trebuie să aibă între 18 și 30 de ani și să fie fluenți în engleză. Sunt încurajați să participe atât membri ai organizațiilor de pace cât și cei care nu sunt membri dar sunt interesați de tematica evenimentului.

Costuri

Cazarea și mesele vor fi acoperite de taxa de participare de 50 de euro. Cheltuielile de călătorie vor fi acoperite în proporție de 70 %. Forumul este susținut de către Consiliul Europei.

Pentru a te înregistra, completează aici formularul. Termenul limită este 9 iulie 2016. Pentru detalii puteți vizita și site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente