Călătorește gratuit la Washington. Participă la o conferință internațională despre gestionarea bazelor de date

washington-dc-city-1112x630__7_
Foto: getyourguide.com

Studenții sau tinerii profesioniști interesați de gestionarea bazelor de date și instrumentele folosite pentru aceasta pot beneficia de oportunitatea de a călători la Washington pentru a participa la „OpenCon” –  o conferință ce reunește comunitatea tinerilor ce vor să-și avanseze cunoștințele în acest domeniu.

OpenCon 2016 se va ține între 12-14 noiembrie la Washington DC. În fiecare an, această conferință adună la un loc un grup divers de participanți interesați de bazele de date deschise și cum acestea pot fi gestionate.

Cine poate participa? Studenți, tineri profesioniști interesați de acest domeniu.

Cum? Organizatorii vor oferi burse complete sau parțiale unui număr mare de participanți (în jur de 75 %). Bursa acoperă:

# călătoria internațională tur-retur;
# cazarea;
# taxa de participare;
# taxa pentru viză.

În momentul în care vei fi selectat pentru a participa, ți se va indica ce cheltuieli va acoperi bursa ta. De menționat că bursa nu va include transportarea locală, mesele, asigurarea sau alte cheltuieli personale.

Pentru a participa urmează acest link de înregistrare. Termenul limită este 11 iulie, 11:59 pm (U.S. Pacific Time). Rezultatele vor fi prezentate pe 1 august 2016.

Vizitează și site-ul oficial pentru mai mult detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente