BAC 2016: Ai dat examenele? Iată când vor fi afișate rezultatele

IMG_7989
Foto: #diez

Marea majoritate a candidaților la bacalaureat au susținut vineri, 17 iunie, ultima probă de examen – disciplina la solicitare. Urmează ca elevii de etnie bulgară, găgăuză și ucraineană să susțină ultima probă din cadrul sesiunii curente de bacalaureat pe de data de 21 iunie, la limba maternă.

Verificarea lucrărilor de examen va avea loc până la data de 26 iunie, iar rezultatele tuturor probelor vor fi afişate în centrele de bacalaureat, la data de 27 iunie 2016.

În zilele de 27 și 28 iunie va fi activă pagina web www.bac.edu.md. Fiecare candidat va putea să-și vizualizeze lucrările verificate, accesând acest site cu ajutorul codului personal primit de la instituția de învățământ în care a făcut studii. Dacă nu vor fi de acord cu nota obținută, candidații vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a depune contestațiile: în zilele de 27 și 28 iunie.

bac.edu_.md_-620x384

Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 6 iulie 2016.

În perioada 18-25 iulie va avea loc sesiunea suplimentară de bacalaureat. La ea au dreptul să participe candidații care, din motive obiective, nu s-au prezentat la examen în sesiunea de bază și cei care nu au luat note de trecere. Sesiunea suplimentară se organizează conform metodologiei din sesiunea de bază.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente