Recomandări de evenimente însorite într-o zi ploioasă de 14 mai

B1YKNBZYFW

Afară e încă iunie, iar un pic de ploaie nu ne poate alunga cheful de distrat și de profitat de evenimentele frumoase din oraș. Iată recomandările noastre.

#1. LGBT Rights Global Webchat & Movie Screening

ARC te invită la un eveniment special. Va fi ecranizat documentarul „Matt Shepard is a Friend of Mine”. Biografia explorează tragica moarte a lui Matt Shepard. După film sunteți invitați să rămâneți la discuții pe marginea subiectului. Evenimentul începe la ora 15:00. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#2. Degustare Wine Friendly

Pe 14 iunie 2016, la ora 19:00, ești invitat a Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta terasei restaurantului Pani Pit. Degustarea va fi moderată de sommelierul Sergiu Stratan. „Wine Friendly” revine într-o nouă ediție cu genericul „Wine – Live”. Campania este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova și va avea loc în perioada iunie-iulie 2016. Detalii – vedeți aici.

 

#3. Cinema in aer liber: Trenuri cu Gînduri / Trains of Thoughts

La ora 21:00, la Apartamentul deschis are loc ecranizarea filmului TRENURI CU GÂNDURI. Filmul e un eseu-video de reflecție, care compară sistemul metroului din toată lumea. E o explorare a unei lumi în interiorul altei lumi, a unor impresii, fascinație, obsesie, frică și subiecte precum supraviețuire, control și liniște. Filmul se rulează cu subtitrare în limba engleză. Aflați detalii aici.

 

#4. Film la Patria: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang. Urmăriți întreaga poveste la Patria.

 

#5. Warcraft: Începutul 3D

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth. Urmăriți întreaga poveste la Patria.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente