(foto) Xenia Deli se căsătorește cu un milionar! Are 62 de ani și este din Egipt

12328518_483154718545704_436482359_n

Frumoasa moldoveancă Xenia Deli se căsătorește! Cel puțin asta anunță presa din Grecia. Modelul în vârstă de 26 de ani ar urma să joace nunta chiar în această săptămână pe insula Santorini, mai exact pe data de 4 iunie. Alesul inimii ar fi un om de afaceri egiptean în vârstă de 62 de ani, Osama Fathi Rabah al-Sharif, președintele grupului „Amiral Holdings Limited”, scrie presa din Grecia.

Potrivit sursei citate, insula Santorini a fost aleasă chiar de mireasă: Xenia a fost de mai multe ori în Grecia, în timp ce mama o însoțea, deoarece cunoaște limba greacă. Recent, Xenia a postat pe Instagram un mesaj în limba greacă unde își împărtășea impresiile din Santorini.

 

https://www.instagram.com/p/BENl_WriC7L/

https://www.instagram.com/p/BEOA1CBiC_O/

 

Se vehiculează că nunta va costa circa un milion de euro, iar cuplul a invitat la eveniment aproximativ 150 de persoane. Acestea deja au și camere rezervate în cele mai bune hoteluri din Vedema, Grace, Mystique, cel din urmă aflându-se în lista celor mai frumoase 20 de hoteluri din Europa. Petrecerea de nuntă va avea loc în satul Pyrgos, la fabrica de vin «Santo Winesi», care are o priveliște uluitoare spre vulcan și apusul de soare.

Vezi aici unde unde își va juca nunta Xenia Deli și iubitul său milionar.

 

30052016_gamos

De menționat că la sfârșitul lunii aprilie, Xenia Deli a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care a menționat că a primit în dar un Bentley de model Continental și un inel de logodnă. Aceasta a scris în descrierea fotografiei „Surprises (trad.: surprize)”, iar alături de acest cuvânt, câteva emoticoane în care e reprezentată o inimioară, o mașină, un inel de logodnă și o mireasă.

 

https://www.instagram.com/p/BExcPNRCC9F/

 

Potrivit sait-ului amiral.com „Captain Ossama Al Sharif has significant experience in developing and operating an integrated maritime and logistics enterprises in Egypt over the past decade.

In 1992, Captain Ossama teamed up with the global shipping line of American President Lines Company (APL), amongst the world’s leading global logistics and container transportation companies, and established a strong local presence in both Jordan and Egypt. In 1997, he created ISTCO (International Shipping and Transport Company) to act as an exclusive agent for APL.

In 1997, he developed the first private container handling company in Egypt, transforming a military port – Adabyia Port – into a commercial port on the Red Sea.

In 1999, Captain Ossama founded Amiral Holdings Limited, together with the Sokhna Port Development Company, which was granted a concession, by the Egyptian government, to develop and manage Sokhna Port. Since beginning full time maritime operations in 2002, Sokhna Port has continued to maintain strong economic growth and it is now considered to be Egypt’s prime Public-Private business enterprise.

Captain Ossama has many years’ experience in developing business through complex strategy implementation. His visionary approach is based on his ability to see opportunities and create firm foundations for tangible growth. Growth is maximised through sound business practices and fully integrated operations. He is a pioneer in his efforts to encourage the opportunities for foreign investors in Egypt and by 2005, Sokhna Port succeeded in attracting over US$1 billion of foreign investment to the port. Captain Ossama’s aim in attracting investment is to ensure sustainable development in the port area, create jobs and build a solid industry base, which will, in turn, contribute towards Egypt’s economic expansion.”

Xenia Deli, născută în 1989 la Tighina. Tânăra moldoveancă a ajuns în SUA prin programul Work and Travel și era chelneriță într-un restaurant când a fost descoperită de un celebru fotograf. Xenia Deli a fost model pentru celebra casă de modă Victoria’s Secret şi a avut contracte substanţiale cu companii de renume, printre care Bare Neccesities, Fredericks şi Beach Bunny. Deli a apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated”, FHM, și, de asemenea, a luat parte la o ședință foto pentru Playboy alături de interpretul Bruno Mars. Vara trecută, modelul moldovean, s-a filmat într-un videoclip al cântărețului canadian Justin Bieber.

 

https://www.instagram.com/p/BDc4S-tCC-S/

https://www.instagram.com/p/BDTh42OCCw3/

https://www.instagram.com/p/BF1ae23CC3z/

https://www.instagram.com/p/BF73YDYCC4b/

https://www.instagram.com/p/BCZrefBiCz7/

https://www.instagram.com/p/BBkwSlGCCxm/

https://www.instagram.com/p/BBLtOkjCC_r/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente