(video) Un uragan de senzualitate! Nicoleta Nucă a lansat videoclipul piesei „Castele de nisip”

618x229_1464634119b4e7e11a

Nicoleta Nuca a cucerit Romania, iar in urma participarii la X Factor, cariera sa a fost intr-o continua ascensiune. Frumoasa, dar mai ales talentata, artista a scos piese care au tinut primele pozitii ale topurilor muzicale din Romania, iar acum surprinde cu o piesă care se anunţă a fi hitul verii.

Cantareata a lansat, luni, clipul piesei „Castele de nisip” in care apare in ipostaze muult prea provocatoare, semn ca piesa cea noua are toate sansele sa fie adorata de fanii artistei.

Videoclipul a fost filmat în alb şi negru, la malul mării. Melodia foloseşte o mulţime de expresii care te duc cu gândul la copilărie, dar spune o poveste de iubire inocentă şi matură în acelaşi timp. Piesa pune în valoare excelent calităţile vocale ale artistei.

nicoleta-nuca3

De partea de muzică s-au ocupat Marius Dia, GEØRGE, Mădălin Roşioru, iar versurile au fost scrise de GEØRGE, Marius Dia, Mădălin Roşioru şi Theea Miculescu.

„Castele de nisip” a avut premiera la concertul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, unde Nicoleta Nucă a cântat în deschidere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente