O studentă din Marea Britanie – obligată să achite aproape 600 de lire după ce a călătorit în direcția greșită

train_2770851b
Foto: telegraph.co.uk

O studentă din Marea Britanie a fost amendată cu 562 de lire sterline pentru că a folosit biletul greșit pentru direcția în care mergea. Călătoria în sine costă 2.20 lire sterline.

Parys Lanlehin are 20 de ani și studiază la Universitatea din Nottingham. Doi ani în urmă ea a fost prinsă de autoritățile de control folosind un bilet greșit pentru destinația pe care o urma, scrie independent.uk.

Atunci, ea a fost amendată cu 20 de lire sterline, la doar cinci minute de călătorie. Tânăra trăiește acum la Londra și a semnat pe atunci o declarație prin care afirma că nu era la curent cu aceste prevederi legale. Cu toate acestea, ea a fost declarară vinovată pentru îmbarcare într-un tren fără un bilet valid.

Timp de doi ani, amendei inițiale i s-au mai adăugat și altele: 300 de lire, la care s-au adăugat ulterior altele 200 de lire, plus o taxă a guvernului de 22 de lire, care împreună cu amenda inițială au constituit suma de 562 de lire.

Acum, studenta are la dispoziție încă două săptămâni pentru a achita amenda totală. În caz contrar, o nouă decizie judecătorească va fi luată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente