Maker Day Chisinau – Moldova apare pe harta creatorilor și inovatorilor din Europa

make2
Foto: Maker Day

Pe 4 iunie, Atelier 99 organizează prima ediție Maker Day Chișinău – eveniment inițiat în cadrul European Maker Week, care este o serie de evenimente dedicate tuturor creatorilor şi inovatorilor din Europa. Această inițiativă este promovată de Comisia Europeană și implementată de Maker Fair Rome în colaborare cu Startup Europe.

Evenimentul are drept scop promovarea creatorilor locali, precum ingineri, designeri și meșteșugari; și informarea populației despre mișcarea „Make” care ia amploare în întreagă lume, prin care se încurajează crearea.

În cadrul Maker Day Chișinău vei putea asculta o serie de discursuri de la creatori și inovatori din Moldova, persoane care susțin și încurajează curentul „make”, participa la un master-class sau atelier de lucru în care chiar tu vei lua rolul de creator și vei vedea o expoziție cu proiecte și inițiative tehnologice, artizanale, realizate de creatorii de la noi.

 

make1

La 4 iunie, ora 12.00, vom cunoaşte creatorii din Moldova şi ce proiecte se mai realizează pe la noi și ne aliniem altor 28 de țări europene în această inițiativă.

Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente