(video) Un concert epic marca Carla’s Dreams. Cum au fredonat miile de fani cele mai tari piese ale proiectului

IMG_4873
Foto: #diez

Carla’s Dreams, cel mai controversat artist din Moldova și proiectul muzical care a reușit să unească toți tinerii țării, a susținut sâmbătă, 28 mai, un grandios concert cu muzică live în parcul Dendrarium din Chișinău în cadrul „Coke Live Music & Food Fest”. În pofida faptului că, condițiile meteo nu au fost cele mai favorabile, artistul i-a făcut pe toți cei veniți să-i fredoneze melodiile la unison.

În cadrul concertului, membrii trupei Carla’s Dreams și-au lansat al doilea album din cariera lor, „Ngoc”, după ce anterior, pe 7 mai, l-au lansat la Arenele Romane din Bucureşti. Numele albumului semnifică o expresie urbană – „NGOC” care caracterizează o femeie unică, extrem de inteligentă, uimitoare, uneori cinică, dar odată ce-şi oferă, în mod absolut, dragostea şi loialitatea, determină o uimire continuă şi un sentiment de gratitudine pentru norocosul care este iubit de ea. Rezumând, numele noului album al trupei face referire la „sufletul pereche” al unui bărbat, „dragostea adevărată” sau la „unica femeie”.

 

IMG_4983

Băieții din proiect au oferit celor câtorva mii de fani un show sută la sută live, spectacol de lumini, alături de momente amuzante și energice sau sensibile și emoționante. Solistul a interpretat cu nostalgie primele piese ale misteriosului proiect lansate încă acum patru ani, precum „Raslabon”, „Dă-te-n *** ***”, „Po*ui”.

Invitata serii a fost interpreta Dara alături de care a cântat piesele „Vliublenî” și „Cum ne noi”. Concertul nu ar fi fost complet și fără ultimele hituri ale proiectului precum „Te rog”, „Eroina” sau „Acele”, videoclipuri care au minim câte 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

IMG_4956

Artistul și-a anunțat fanii că următorul videoclip ce urmează să fie lansat este cel pentru piesa „Dragostea din plic” și că deja de ceva timp se lucrează la producția acestuia.

Artistul a fost vizibil impresionat de numărul mare de fani veniți la concert, show-ul fiind sold-out cu o săptămână înainte de eveniment. Acesta și-a arătat de nenumărate ori mulțumirea și recunoștința față de cei care au cântat la unison cu el fiecare vers al pieselor.

 

IMG_4996

Iar pentru cei care nu au reușit să vină la concert sau au fost speriați de ploaie, vă propunem spre delectare imaginile video de mai jos:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente