(foto, video) Cartuşe de calibru, grenade și alte arme păstra acasă un bărbat din raionul Ialoveni

4 (1)
Foto: sis.md

103 cartuşe de calibru, 2 grenade, încărcător cu cartuşe pentru puşca – mitralieră toate acestea au fost găsite la domiciuliul unui bărbat din raionul Ialoveni de către Serviciul de Informaţii şi Securitate de comun cu Procuratura Generală.

Perchezițiile la domiciliul acestuia au fost efectuate, ieri, 26 mai, ca urmare a continuării măsurilor de investigaţii iniţiate în privinţa acţiunilor ilicite de deţinere şi comercializare a armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost bănuit de păstrarea muniţiilor şi substanţelor explozive, precum şi repararea ilegală a armelor.

În cadrul percheziţiilor omenii legii au depistat 103 cartuşe de calibru 7,62 mm şi 7,92 mm, 2 grenade defensive de model F1, precum şi un încărcător cu cartuşe pentru puşca- mitralieră „Degteariov”.

În cazul în care vina bărbatului va fi demonstrată, acesta riscă de la 2 la 7 ani de detenţie. Menționăm că anterior, la 24 mai, au fost efectuate percheziții la domiciliul mai multor militari ai Armatei Naționale bănuiți de sustragerea din cadrul unităţilor militare şi comercializarea substanţelor explozive, muniţiilor, precum şi a altor obiecte de iniţiere a exploziilor.

1 (1)
Photo Credit: sis.md
2 (1)
Photo Credit: sis.md
3 (1)
Photo Credit: sis.md
4 (1)
Photo Credit: sis.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente