Lista celor mai ploioase aplicații pentru prognoza meteo

yahoo-weather-oppo
Foto: p.c. androidcentral.com

Fie că te ocupi de planificarea unui eveniment, programarea unei călătorii sau vrei să știi cum va fi vremea de afară pentru ca să știi cum să te îmbraci, acestea sunt aplicațiile care oferă cea mai succintă informație într-un design prietenos.

1WEATHER

O aplicație plăcută ochiului, care oferă utilizatorului informația cât mai detaliată despre cum urmează să fie vremea. Pe lângă faptul că aplicația arată temperatura, viteza vântului, umiditatea, mai arată și statistici împreună cu explicații ale diferitelor termeni și sugestii despre cum să fie interpretați acești termeni. Aplicația este pentru Android și poate fi descărcată gratis aici.

 

p.c. androidcentral.com
p.c. androidcentral.com

The Weather Channel

Una din cele mai populare aplicații din Google Play, care a suferit multe schimbări în ultima vreme, oferă acum un design minimalist, schimbând complet metoda prin care oferă informația.

Aplicația la fel e gratuită, acesta fiind și cel mai mare dezavantaj, întrucât mulți ar plăti doar să nu apară reclama în partea de jos a ecranului. Linkul pentru Android îl găsiți aici.

 

p.c. androidcentral.com
p.c. androidcentral.com

Weather Underground

Aplicația cu o istorie fascinantă își are originile în cadrul Universității din Michigan, iar mai apoi a fost cumpărată de câteva ori de companii precum The Associated Press și The Weather Channel.
Informația oferită este destul de complexă, dar intuitivă în același timp. Este perfectă pentru cei care au nevoie de informație mai detaliată. Linkul îl găsiți aici.

 

p.c. androidcentral.com
p.c. androidcentral.com

Yahoo Weather

Yahoo Weather primește cu ușurință titlul de cea mai frumoasă aplicație din această listă, combinând informativitatea cu niște peisaje excepționale luate de pe service-ul de stocare online a fotografiilor flick.com.

Aplicația care îți va oferi o imagine nouă împreună cu pronosticul vremii este gratuită și poate fi găsită aici pentru android și aici pentru IOS.

 Google Now

Disponibil atât pentru Android, cât și pentru IOS, Google NOW furnizează un set de informații și notificări în dependență de preferințele noastre ca utilizatori ale serviciilor Google. Pe lângă știri, informații despre locuri, evenimentele din ziua de azi, aplicația mai oferă și widgeturi cu vremea de afară și prognoza meteo pentru următoarele 10 zile, la diferite ore. Aplicația pentru IOS poate fi descărcată gratis aici, iar pentru Android – aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente