(video) Se lansează PAS Youth: Grupul tinerilor din cadrul Partidului Acțiune și Solidaritate

tinepasul
Foto: PAS Youth

În curând se va lansa aripa mai tânără al partidului nou constituit – Partidul Acțiune și Solidaritate /pas/. Inițiatorii acestui grup spun că PAS Youth va fi ceva diferit de o aripă de tineri tradițională, va fi o masă critică de oameni care gândesc analitic și vor să schimbe lucrurile. Contactată de către echipa #diez, Michelle Iliev, una din inițiatoarele PAS Youth ne-a spus câteva detalii despre valorile și misiunea care stau la baza acestei.

Cine sunt Tinerii PAS?

Un grup de tineri, inclusiv profesioniști care vor să contribuie la dezvoltarea societății, să aducă pe agenda politică sectorul de tineret și să reprezinte tinerii în structurile decizionale (în cadrul partidului, la nivel local, parlament, guvern)

Valorile PAS Youth

Credem în meritorcrația, integritate învățare proactivă, participare civică, leadership și gândire critică.

Care este misiunea grupului?

Creșterea unei noi clase politice și crearea unui mediu în care tinerii gândesc critic, acționează integru și au spirit comunitar.

https://www.instagram.com/p/BFyieXPADmp/

Ce își propun tinerii PAS?

Să creăm o rețea națională a Tinerilor, formată din persoane care gândesc critic, monitorizează politicile publice și se implică în procesul decizional. Vrem să împărtășim cunoștințele și experiența noastră și să creăm un mediu de asimilare și aplicare a principiilor și valorilor PAS.

Potrivit site-ului oficial pasyouth.org, vom avea mai multe informații oficiale, joi, 26 mai. Urmăriți și pagina de Facebook: PAS Youth.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente