Participă la Tabăra de Jocuri Intelectuale și vei învăța să-ți rezolvi problemele într-un mod creativ

1
Foto: fFacebook/Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Ai între 15 și 20 de ani și dorești să afli mai multe despre jocurile intelectuale? Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale te invită la a X-a ediție a Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale, care va avea loc în perioada 2–9 iulie 2016, la Vadul lui Vodă.

În programul taberei sunt incluse diverse activități instructiv-distractive, precum jocurile de roluri, jocurile de echipă, jocurile individuale, competiții de Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități și multe altele.

Pe parcursul săptămânii se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și analiza complexă a întrebărilor. În urma participării la Tabăra de Vară, îți vei lărgi setul de cunoștințe și vei fi capabil să rezolvi diferite probleme într-un mod mai creativ; vei avea posibilitatea să socializezi cu alți tineri cu aceleași interese. De-asemenea, mulți dintre absolvenții taberei formează împreună cu prietenii echipe și participă și în cadrul altor activități organizate de CMJI.

afis_tvji_2016

Participarea la această ediție este gratuită, datorită suportului Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și a partenerilor evenimentului — Orhei-Vit S.A., Compania Veka, Editura Cartier și Bons Offices. În total vor fi selectați 48 de participanți în baza aplicărilor depuse pe site-ul cuc.md.

Aplicările la tabără sunt deschise până la data de 31 mai curent.

Tabăra este organizată de membrii și voluntarii Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, cu scopul cultivării erudiției, creativității și a spiritului de echipă în rândurile tinerilor.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație ne-guvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți. Clubul există din anul 2000 și pe parcursul celor șaisprezece ani de existență a reunit sute de elevi, studenți și tineri absolvenți în concursurile intelectuale organizate cu regularitate. Astăzi Clubul implică în activitățile sale circa 60 de echipe, adică peste 250 de membri activi, de toate vârstele, dar mai ales liceeni și studenți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente