(foto) Moldova participă din nou la concursul Mister World. Cine ne va reprezenta în 2016

world6
Foto: Mister World Moldova

Anatolie Jalba ne va reprezenta țara la competiția internaționala Mister World 2016 care va avea loc în perioada 8-20 iulie în Marea Britanie.

În urma selecției naționale Mister World Moldova 2016, organizată de către agenția Exclusiv Event, agenția deținătoare a licenței Mister World în Moldova, Anatolie Jalbă a fost desemnat oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Mister World 2016, competiție care se desfășoară în acest an în Manchester, Marea Britanie în perioada 8 – 20 iulie 2016.

Mister World Moldova 2016
Mister World Moldova 2016

La competiție vor fi prezenți aproximativ 55 de candidați din tot atâtea țări.

Mister World este cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor sportive și condiția lor fizică. În acest an va fi organizată a 9-a ediție. La ultima ediție organizata în 2014, Moldova a fost reprezentata de către Valeriu Guțu, primul moldovean prezent pe scena Mister World din toată istoria competiției, reușind performanta de a se clasa în TOP 10 și fiind premiat ca fiind concurentul cu cea mai buna condiție fizică din competiție.

Ca o premiera absoluta, în competiția Mister World 2016 vor concura doi moldoveni. În afara de Anatolie Jalbă, reprezentantul Moldovei în cadrul Mister World, organizatorii îl vor delega și pe Ion Garaba să reprezinte România în cadrul competiției, datorită faptului că are dubla cetățenie română și moldovenească, iar conform regulamentului competiției poate fi selectat să reprezinte oricare dintre țările al cărui cetățean este. Așadar în acest an moldovenii au șanse duble de a câștiga marele titlu.

Mister World Moldova 2016
Mister World Moldova 2016

Cine este Anatolie Jalbă

Anatolie Jalba, reprezentantul Moldovei în cadrul Mister World 2016 are 24 de ani, 1.82 m înălțime, este născut la Criuleni și locuiește în acest moment în Chișinau. Acesta nu a mai participat la competiții similare, însă este determinat să aduca Moldovei marele titlu.

Tânărul a absolvit facultatea de drept USEM și vorbește doua limbi străine, rusa și engleza.

Anatolie este pasionat de pictură, muzică și sport, fiind un împătimit al oricărui gen de sport însă a ales să practice consecvent bodybuilding-ul. Fiind un adept al modului de viață sănătos, frecventează în mod constant sala de forță și respectă un regim alimentar cât mai sănătos. Pe termen scurt tânărul se concentrează 100% pe pregătirea sa înainte de a pleca în Marea Britanie, dorindu-și să facă o imagine cât mai bună Moldovei în cadrul Mister World, iar pe termen lung, după reîntoarcerea de la competiție își dorește să-și dezvolte propria sa afacere într-un domeniu pe care momentan nu vrea să-l divulge.

„Competiția Mister World este o provocare pentru mine, o ocazie de a-mi dovedi mie însumi și tuturor celor din jur că sunt demn să reprezint Moldova în fata întregii lumi și că atunci când vrei ceva cu adevarat, tine doar de tine să-ți faci visele să devină realitate.

Voi reprezenta cu mândrie și onoare Moldova în cadrul Mister World, luându-mi angajamentul în fata tuturor moldovenilor să dau tot ce pot pentru ca Moldova să se claseze pe un loc cât mai sus în clasamentul final.

Voi promova cultura, turismul și tradițiile moldovenești în fata întregului mapamond cu scopul de a atrage cât mai multi străini care să ne viziteze țara în viitorul apropiat. Le mulțumesc în avans tuturor celor care vor avea încredere în mine și mă vor susține în competiție, familiei mele dar și agenției Exclusiv Event pentru că m-au considerat cel mai potrivit pentru această misiune”, a declarat Anatolie Jalba – Mister World Moldova 2016.

„Anatolie Jalbă este un bărbat bine educat, determinat și extrem de serios în tot ceea ce face, un adevarat model pentru toți băieții și bărbații care-și doresc să-i urmeze exemplul, să reprezinte în viitor Moldova în cadrul competițiilor internaționale de top. Ne bucurăm ca avem șansa de a-l delega în această competiție fiind absolut convinși că va avea o prestație de cel mai înalt nivel”, a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției Excșusive Event și președintele Mister World Moldova.

Toți moldovenii sunt invitați să urmărească evoluția lui Anatolie în perioada 8 – 20 iulie 2016 din Marea Britanie, vizitând chiar de astăzi pagina sa oficială de Facebook „Mr World Moldova”, pagina unde vor putea vota și susține Moldova în cadrul competiției Mister World.

Moldova va avea nevoie de cât mai multe voturi din partea moldovenilor pentru ca Anatolie să se claseze pe un loc cât mai bun în competiție!

world3

world4

world5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente