Tânărul din Moldova care a obținut o bursă la Universitatea Yale din SUA și are nevoie de susținerea noastră

liviu1

Liviu Moșnoi este un tânăr din Republica Moldova care studiazp acum la colegiul internațional UWC Dilijan din Armenia și a fost acceptat la școala de vară Yale Young Global Scholar organizată de către universitatea Yale din Statele Unite.

„Mă numesc Liviu Moșnoi, am 18 ani și studiez la colegiul internațional UWC Dilijan din Armenia (www.uwcdilijan.org) și completez primul meu an de bacalaureat internațional împreună cu alți 200 de elevi din peste 60 de țări.

Mișcarea UWC selectează elevi din întreaga lume pe baza meritelor și potențialului lor, pentru a promova valori ca înțelegerea internațională și interculturală, compasiunea, responsabilitatea și respectul reciproc. Valori în care cred profund, fiind un membru activ al acestei mișcări.

Liviu Moșnoi

Recent am fost acceptat la școală de vară  Yale Young Global Scholar organizată de către universitatea Yale din Statele Unite. Am fost calificat pentru sesiunile în Tehnologie, Inovații & Antreprenoriat care se vor desfășura pe perioada 26 Iulie – 8 August pe teritoriului universității Yale din Connecticut. Acolo, împreună cu colegi din peste 115 țări vom participa la 8 seminare, toate conduse de către studenții și profesorii universității Yale.

Scrisoarea de acceptare

Sunt sigur că acest program mă vă ajuta să-mi explorez interesele academice și pasiunea pentru Antreprenoriat Social, așa cum prin aceasta doresc să creez mai multe locuri de muncă, avînd un impact pozitiv și dezvoltînd comunitatea și țara mea, indiferent de provocările cu care știu că mă voi confrunta în proces. Mai mult de atît, participarea în acest program îmi va oferi posibilitatea să înțeleg dacă mă pot indentifica cu comunitatea și valorile universtității Yale.

Deși am fost premiat cu o bursă completă de către universitatea Yale, situația mea financiară curentă nu îmi permite să acoper în totalitate cheltuielile pentru viză și avion. Provocarea mea este să strîng o sumă de 850 euro pentru a-mi putea acoperi o parte din aceste cheltuieli. Prin urmare, am decis să apelez la Voi. Contribuind, mă puteți ajuta în să depășesc această provocare. ” scrie Liviu pe pagina sa de GoFundMe

În acest moment, Liviu, deja a strâns 215 din cei 850 euro necesari. Dacă vreți să-l ajutați o puteți face aici: Liviu la Yale.

 

Young Scholar
Young Scholar

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente